צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
פנסיה בהתקשרות ישירה
רותם
30.10.16 13:47
שלום, פניתי לגוף פנסיוני לצורך התקשרות ישירה ללא סוכן פנסיוני על מנת להוזיל את עמלות הניהול אך נענתי שהם עובדים באמצעות סוכן פנסיוני ובמידה וארצה לעבוד מולם ללא סוכן דמי הניהול יהיו המירביים ע"פ חוק. האם ניתן להוזיל בדרך אחרת את דמי הניהול ולפטר את הסוכן? (כרגע אני לא מעוניין בקרן פנסיה ברירת מחדל)
תגובה
RE: פנסיה בהתקשרות ישירה
01.11.16 13:36
אם תשיג דמי ניהול נמוכים יותר דרך סוכן אז איפה הבעייה???
תפנה לסוכן תבקש 2+0.25
תגובה
רותם
01.11.16 15:43
סוכן מקבל פרמיה מההפקדות שלי כל חודש מעצם העובדה שהוא המתווך ביני לבין חברת הביטוח. אני לא רוצה אותו באמצע כדי שאני והחברת ביטוח נוכל להתחלק בחלק שלו ככה שגם הם ירוויחו יותר וגם אני אשלם פחות פשוט לא ברור לי למה חברת הביטוח לא מוכנה לזה..
תגובה
01.11.16 17:12
ומה אם תהיה לך תביעה??? אובדן כושר או נכות??
גם אז תעמוד מול חברת הביטוח ותתחלקו ברווחים?
קח ב2 ידיים דמי ניהול של 2+0.25 וגם יהיה מי שייצג אותך מול חברת הביטוח שבמקרה של תביעה תערים עליך קשיים שתאלץ לקחת עו"ד .. ואז כל החיסכון שחשבת שהרווחת הלך.
תגובה
רותם
01.11.16 17:54
קודם כל תודה רבה על המענה.
יכול להיות שאני לא מבין לחלוטין את תפקידו של הסוכן אבל עד כה הבנתי שהוא יודע לייעץ לי מה מסלול הפנסיה המיטבי עבורי ולספק לי מסמכים בשעת הצורך. הוא לא מחליף עו"ד במידה ואצטרך מה גם הדמי ניהול שרשמת הם ממוצעים למשק ואני מעוניין בדמי ניהול נמוכים מזה.
תגובה
02.11.16 08:58
במקרה של חברות ביטוח סוכן עדיף על עו"ד. עו"ד יגרור אותך לתביעה משפטית שתמשך במקרה הטוב שנים ולא בטוח שתזכה.
סוכן , שלמעשה הינו שלוח של חברת הביטוח ישיג את מה שאתה צריך- במידה ואתה זכאי , כמובן , במהירות ביעילות וללא סחבת .
חברת הביטוח ניזונה מסוכנים- הם המשווקים שלה ולכן גם במקרים אפורים הסוכן יוציא מחברת הביטוח את המירב שאפשר.
תגובה