דף הבית
צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!
שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
רוצה לחסוך עכשיו!
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו
ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
קרן פנסיה
ביטוח מנהלים
קופת גמל
קרן השתלמות
*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק
פורומים
פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי
פורום ייעוץ פרישה לפנסיה
לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤
חבר באתר
¤
מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
קרן פנסיה או ביטוח מנהלים?
אלמוג טייב
10.10.16
10:24
דואר אלקטרוני:
almogtayeb91@gmail.com
הייתי עובד בחברת קבלן שעשתה לי קרן פנסיה והשתלמות בחברת הפניקס. סידרתי לעצמי תנאים טובים במשך כמעט 3 שנים. לפני כמה זמן עברתי מקום עבודה. ומקום העבודה החדש פתח לי קרן פנסיה חדשה בכלל. שמתי לב כי אותה חברת קבלן מינתה לי סוכן אשר לוקח ממני דמי ניהול מקסימלים. בזמן זה פנה אליי יועץ פנסיוני נטרלי אשר התייעצתי איתו והוא אמר לי כי עדיף לי כרגע לקחת אותו בתור סוכן והוא ייאחד לי את כל התיקים שלי ויפתח לי ביטוח מנהלים. אמרתי לו שהקרן שהייתה לי בפניקס תהיה קפואה אם לא אפקיד אצלה עד חודש נומבמבר וחבל כי צברתי וותק ויש לי שם תנאים טובים אך הוא דחה אותי בטענה כי היום שווה להפקיד את כספנו בביטוח מנהלים למרות דמי הניהול הגבוהים. 1. מה מיוחד בביטוח מנהלים והאם כדאי לי באמת להקשיב ליועץ. 2. מה הדמי ניהול הכי טובים שהיועץ יוכל לסדר לי שנניח ויש לי משכורת של 5000 שח פלוס מינוס. 3.יש לי ביטוח בריאות פרטית. האם כאשר אני יעשה ביטוח מנהלים אז אני אצטרך לבטל את הביטוח בריאות או שלשניהם יש כיסויים שונים. תודה ויום טוב.
תגובה
RE: קרן פנסיה או ביטוח מנהלים?
אלמוג טייב
10.10.16
10:39
דואר אלקטרוני:
almogtayeb91@gmail.com
עוד משהו קטן ששכחתי לציין. האם יש כזו חשיבות לוותק שלי בקרן פנסיה ולכן האם כדאי לי לוותר על הרעיון של הביטוח מנהלים ולחזור לקרן הוותיקה שהיית לי בפניקס. כי שוב אני אומר אם אני לא אפקיד בחודש נומבמבר אז הקופה תהיה קפואה. תודה.
תגובה
RE: קרן פנסיה או ביטוח מנהלים?
זיו
13.10.16
11:11
דואר אלקטרוני:
ziv034@walla.com
יש חשיבות לוותק בפנסיה לעיניין אובדן כושר עבודה..
היום העובד מחליט היכן יפקידו לו לפנסיה ומי יהיה הסוכן המטפל.
תתקשר מייד לפניקס ותבקש להמשיך את הפנסיה בריסק זמני.(כ 50 ש"ח)
מצד שני תפנה למעסיק החדש עם העתק פנסיה בפניקס ותעדכן אותו שימשיך להפקיד לפניקס.
תדאג שהתנאים הטובים ימשיכו תחת המעסיק החדש ואתה מסודר.
ביטוח מנהלים נחות מאוד יחסית לפנסיה הייתרון היחיד שלו זה האובדן כושר עבודה.
תגובה