צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
סוכן פרטי ולא סוכן הסדר
אריאל
02.07.16 06:35
לאחר שנואשתי מסוכן ההסדר של מקום העבודה החלטתי לעבור לעבוד עם סוכן פרטי.
בהתאם להצעות שהיו לו החלטתי להעביר את הקרן לחברה אחרת(דמי הניהול והצבירה קוזזו ב 50 אחוז).
הבעייה שהמעביד מסרב לחתום על הפוליסה כי לדעתו סוכן פרטי מסבך לו את המערכת והוא לא רוצה לעבוד עם כמה סוכנים אלא עם סוכן ההסדר שלו. בנוסף הוא טוען כי הוא יצטרך לשלם סכום גדול לסוכן הפרטי

האם מותר למעביד לא לחתום(כבר עבר חודש).והאם זה נכון שהסוכן הפרטי גובה כספים מהמעביד(אם זה נכון על מה אני משלם לו)
ביאושי הצעתי לו שאני יעביר לפנסייה דיגיטלית אבל אני חושש שאני לא יבין את כל הסעיפים ששם וזה עלול לעלות לי ביוקר בעתיד
תודה מראש וסליחה על ה"מגילה"
תגובה
RE: סוכן פרטי ולא סוכן הסדר
03.07.16 16:25
העובד בוחר את הסוכן ולמעסיק אסור להתנגד. על שאר הדברים שכתבת - אין לי מושג איך הגעת אליהם. המעסיק ימשיך להעביר הכספים דרך הסוכן שלו והעובד יטופל ע"י הסוכן שבחר. כיום אין קשר בין העברת הכספים וסוכן מטפל. סוכן מטפל רק מבקש אישורי הפקדה מהמעסיק ומוודא שהפוליסות משולמות כיאות
תגובה
אריאל
03.07.16 19:00
לא כל כך הבנתי את הכוונה שלך
הסוכן של המעביד יטפל בהעברות הכספים לקרן פנסייה שלי?
למה שהוא יעשה את זה הרי את העמלה יגזור הסוכן הפרטי לא?
תגובה
04.07.16 11:44
אל תדאג לסוכנים.. גם הסוכן של המעסיק שרק מעביר את ההפקדות מרוויח.
תגובה
אריאל
04.07.16 19:37
אם גם ככה אף סוכן בעצם לא עושה כלום , אולי באמת עדיף פנסייה דיגיטאלית (לפחות שמה דמי הניהול הרבה יותר נמוכים)
תגובה
06.07.16 09:44
פנסיה דיגיטלית??? אתה בטח מתבדח.. מי ימליץ לך על מסלול השקעה כשיש ירידות בבורסה?? התחתנת ונולד לך ילד.. מי ישנה מסלול ביטוח??
קרה לך מקרה אובדן כושר או נכות.. מי יתבע את קרן הפנסיה וילחם מולה?? היה ויש לך תקשורת אישית עם אלוהים ואתה יודע בוודאות שתגיע לגיל 67 בלי בעיות בדרך - אתה יכול לבחור קרן רק לפי דמי הניהול.
וגם אז לפני שתפרוש - תאלץ להתייעץ עם מומחה פרישה כדי שתשלם כמה שפחות מיסים על הפנסיה ועל המענקים בפרישה. לדוגמא ידעת שאם אתה מושך פיצויים עד 32 שנים לפני הפרישה- תשלם יותר מס על הקצבה..תקרא את תיקון 190. אין מה לעשות- אתה רוצה שירות מקצועי ויעיל - תשלם.
תגובה