צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
ב.מנהלים וק. השתלמות
ר.ד
31.03.16 12:44
שלום רב
אני בת 51 ובתקופת אבטלה מחודש 02.16 וצריכה דחוף להחליט מה לעשות עם כספי הפיצויים ופוליסה שלי משנת 2002. רוצה לדעת מה הכי טוב לעשות .
יש לי בפוליסה 4 כיסויים : ביטוח למקרה מוות, א.כ.ע, נכות מתאונה ומחלות קשות. כדי לשמור על הפוליסה נאמר לי לשלם לפחות עבור כיסוי אחד למשך שנה ואני לא חייבת את כל הכיסויים הנל מאחר יש לי ביטוח פרטי ומה שחשוב לי כרגע חסכון ולא ביטוחים.
יש עוד התלבטות לגבי סכום ההשלמה מהמעביד עבור הפיצויים. במה להשקיע כי לא יכולה להשאיר את החלק הזה בקצבה אלא רק את סכום הפיצויים ניתן להשאיר .
להוציא את הכסף ולהשקיע בעצמי או לסמוך על הסוכן השקעות בכלל ביטוחים?
תגובה
RE: ב.מנהלים וק. השתלמות
זיו
31.03.16 16:17
הכיסויים הנוספים בתוך פוליסת המנהלים מיותרים
תבטלי את כל הכיסויים הנוספים תשאירי ריסק נמוך ותבקשי ריסק זמני.
כל זאת בהנחה שאת בריאה ויכולה , במידה ותרצי , לרכוש את הכיסויים הללו בפוליסה נפרדת.
תאמיני לי שמבחינת השקעות כלל מבינים קצת יותר ממך- והפיצויים פטורים ממס רווח הון אז תשאירי שם. תעברי למסלול יותר סולידי.
מובן שהתשובה שלי כללית ורק אם אראה את הפוליסה אוכל לתת תשובה מדוייקת יותר
תגובה
RE: ב.מנהלים וק. השתלמות
ר.ד
31.03.16 17:16
שלום
לגבי הריסק נמוך וזמני זה רלוונטי גם אחרי שאחזור לעבודה וארצה להמשיך את הרצף או הכוונה רק לתקופת השמירה על הפוליסה? שאלה נוספת האם כדאי לאחד שתי פולסות עצמאיות משני סוכנים שונים בחברת כלל או להשאיר כדי לא לשלם קנס בגין פדיון?

תודה
תגובה