צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
המסלקה הפנסיונית
לי
31.03.16 11:06
שלום,
התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש והסוכן שדרכו החברה שלי עובדת דורש קוד אימות למסלקה הפנסיונית לצורך קבלת מידע.

האם הוא יכול לחייב אותי להירשם לאתר המסלקה?
מעולם לא חייבו אותי במקומות עבודה קודמים להירשם לאתר, אמרו שזה אופציונלי.
יש לי את כל האישורים שצריך ביד לגבי הפנסיה.

אני פשוט לא אוהבת להשאיר פרטי כרטיס אשראי באינטרנט.

אודה לתשובתכם
תגובה
RE: המסלקה הפנסיונית
זיו
31.03.16 13:11
תבחרי לך סוכן אחר שאתה סומך עליו. רצוי לא להשתמש בסוכן המעסיק שכן יש לו אינטרס לטובת המעסיק. למעסיק יש סוכן מתפעל ולעובד יש סוכן מטפל.
ותשובה עיניינית - חובה לעבור מסלקה ואת אכן חייבת לתת כ.א. תעשי לבד יעלה לך 40 ש"ח דרך הסוכן עולה 28 ש"ח
אם ברשותך פוליסה קיימת לא צריך מסלקה רק העברת בעלות למעסיק חדש.
תגובה
RE: המסלקה הפנסיונית
31.03.16 13:22
לי שלום,

ע"פ תקנות האוצר, כאשר סוכן מבצע פעולה של ייעוץ או מתן המלצה נדרשת ממנו הוצאת נתונים מהמסלקה.
במידה ואת רוצה להמשיך את התוכניות ללא קבלת ייעוץ או פעולת שיווק וזאת באופן ישיר, את יכולה לחסוך ממך או ממנו את הפעולה של הוצאת נתונים. במקרה זה הסוכן יתפקד כגוף מתפעל ולא משווק.

זה זהה לעובד שמעסיקו מעביר כספים באופן ישיר לגוף המנהל (קרן פנסיה/חברת ביטוח/בית השקעות) בו אין חובה להוצאת נתונים מהמסלקה.

נושא בחירת הסוכן הוא אינדיבידואלי. יש בו יתרונות וגם חסרונות. את נדרשת לשמור על האינטרסים שלך לדוגמא: ניהול תוכנית קופת גמל באופן ישיר כאשר לא בהכרח נדרש תהליך של מתן ייעוץ וזה כאשר רמת הידע שלך מאפשרת זאת.

אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה