דף הבית
צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!
שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
רוצה לחסוך עכשיו!
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו
ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
קרן פנסיה
ביטוח מנהלים
קופת גמל
קרן השתלמות
*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק
פורומים
פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי
פורום ייעוץ פרישה לפנסיה
לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤
חבר באתר
¤
מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
שאלות על מה לעשות כשעוברים למקום עבודה חדש
עובד חדש
19.01.15
23:59
אז בשעה טובה ומוצלחת התחלתי עבודה חדשה. במקום העבודה הקודם הייתה לי פנסיה וביטוח מנהלים מלפני 2012. המקום החדש קטן ואין לו הסכם כלשהוא עם אחת מחברות הביטוח.
1) אני יודע שכל הקופות עוברות איתי. האם צריך לעשות משהו מיוחד בשביל זה או שפשוט אומרים למעסיק שיפריש לקופה X ו-Y והוא עושה את זה?
2) היום בדיוק הייתה בעיתון כתבה על קרנות הפנסיה וראיתי שזאת שאני נמצא בה ("מקפת"), הביאה את אחת התשואות הנמוכות מבין הקרנות. מה יקרה אם אני אחליף אותה עכשיו בדיוק כשעברתי מקום עבודה? האם זה יפגע בי? מה הם דמי הניהול שנראה לכם שלקוח פרטי שכאמור לא במקום עבודה עם הסכם כלשהוא עם חברת ביטוח יכול להשיג?
3) עכשיו גם סוכן הביטוח הקודם (שהיה שייך לחברת תמורה) לא נשאר איתי. בעבודה שלי אמרו שהסוכן שעובד עם החברה הוא אחד שלא דואג בכלל לאינטרסים של העובדים אלא יותר לאינטרסים שלו. מאיזה דברים צריך להיזהר במה שהסוכן מציע? מה כדאי לי לדרוש ממנו? בתאכלס אני באמת צריך סוכן או שאולי אין באמת מה לדאוג לדברים האלה אחרי שאני אומר למעסיק פשוט לאן להפריש לי את הכספים?
עוד דברים שכדאי לי לדעת?
תגובה
RE: שאלות על מה לעשות כשעוברים למקום עבודה חדש
אופיר שץ
¤
20.01.15
00:30
דואר אלקטרוני:
ofir@futurevalue.co.il
שלום,
עליך להנחות את המעסיק להיכן להפקיד את הכספים. אם ברצונך לדעת לאיזו קופה ובאיזה תמהיל שכר, לא אוכל להשיב על שאלה זו בשל חוסר בפרטים הקשורים אליך אישית.
לגבי הפקדות לקרן הפנסיה, ממליץ להתחיל להפקיד לקופה הנוכחית ומיד עם ההפקדה הראשונה לאתר קרן חדשה המשקלל מספרים פרמטרים שבינהם דמי ניהול, תשואות, שירות, איזון אקטוארי ועוד.. כאשר תמצא קרן מתאימה, דרוש לבצע ניוד של הכספים לקרן המקבלת מהקרן המעבירה כולל המשך הפקדות בשוטף ועדכן את הקרן כי מתוכננים הפקדות עתידיות. מיד עם ההפקדה הראשונה לקרן המקבלת, הקרן המקבלת תדרוש את הכספים מהקרן המעבירה ובכך תשלים את פעולת ההצטרפות.
לשאלת השניה, לגבי סוכן הביטוח, מזמין אותך לקרוא מאמר בנושא ולהסיק מסקנות. רצ"ב קישור בתחתית ההודעה.
בכל הקשור למעבר למקום חדש, ישנם מספר פרמטרים שיש לבחון אך נשמח להשיב באופן פרטני לאור נתוניך האישיים השונים מחוסך לחוסך.
המשך לילה טוב,
אופיר
לינקים:
יועץ פנסיוני ▪ סוכן ביטוח פנסיוני ▪ משווק פנסיוני - מהם ההבדלים העיקריים?
יועץ פנסיוני או סוכן ביטוח? איך זה משפיע על הכסף שלך??
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה