דף הבית
צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!
שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
רוצה לחסוך עכשיו!
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו
ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
קרן פנסיה
ביטוח מנהלים
קופת גמל
קרן השתלמות
*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק
פורומים
פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי
פורום ייעוץ פרישה לפנסיה
לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤
חבר באתר
¤
מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
פנסיית נכות
אורן גושן
13.01.15
13:21
אני עובד 15 שנה במוסד ציבורי (קרן פנסיה מבטחים החדשה) קבלתי מכתב מרופא תעסוקתי על הגבלות בתפקודי הפיזי ונוכח סירוב ההנהלה לתת לי תפקיד מתאים יצאתי לחופשת מחלה כבר 4 חודשים. ההנהלה זימנה אותי לשימוע לפיטורים וטוענת כי מאחר ואני בפנסיה צוברת אין לי זכות להיות בחופשת מחלה מעבר ל 90 יום. טרם פניתי לועדה רפואית של מבטחים ואיני יודע כיצד לנהוג עכשיו.
אנא סייעו לי בעצה טובה כיצד לנהוג הלאה, האם מותר לפטר אותי בעת חופשת מחלה והאם עלי לפנות למבטחים לקיום ועדה רפואית. הוסבר לי ע"י עו"ד כי עלי לממש את כל יתרת ימי המחלה העומדים לרשותי טרם הגעה לועדה רפואית של מבטחים.
מה לעשות??
תודה מראש
תגובה
RE: פנסיית נכות
איתי
04.03.15
11:48
ההנהלה בהחלט צודקת מכיוון שאתה בפנסיה אז כבר יש לך הכנסה מסויימת. מה שעלייך לעשות הוא לפנות את החברת הביטוח על מנת שתתן לך אישור לכך שאתה אכן בעל מוגלות ואז תוכל באמעות עו"ד לתבוע אותם שהם לא מעסיקים אותם בגלל המגבלה הפיזית שלך.
לינקים:
לחץ כאן
תגובה