צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
פנסיה , זכויות בזמן אבטלה .
לין
09.12.14 23:34
לכל מאן דבעי ,
עבדתי כחמש שנים וקיבלתי מכתב פיטורים ואני חותמת בלשכה התעסוקה כשלושה חודשים עד כה .

ברצוני לדעת מה קורה עם הכסף שנצבר לי לפנסיה במנורה מבטחים בשל הפסקת עבודה , היות ולא בוצעו הפקדות למנורה מבטחים מזה שלושה חודשים .

מהן זכויותיי והאם הן נשמרות ומה צריך לעשות ?
אין לי כל ידע בתחום , זוהי עבודתי הראשונה ואשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא.

תודה מראש .
תגובה
RE: פנסיה , זכויות בזמן אבטלה .
10.12.14 20:12
לין שלום,

במשך 5 החודשים הראשונים מיום הפסקת התשלומים, קרן הפנסיה מפעילה מנגנון אוטומטי לשמירת זכויות ע״י תשלום חודשי הנלקח מתוך כספי החיסכון שלך( שומרת על הכיסויים הביטוחיים).
ע״מ לשמור על הזכויות מעבר ל-5 החודשים, יש לפנות לקרן ולהסדיר את תשלום הריסק הזמני ( לשמירת הזכויות) בין אם ע״י הוראת קבע או הוראה לגביית התשלום עד 24 חודשים מתוך החיסכון שנחסך. לאחר 24 חודשים, הסדר הריסק יסתיים ויהיה עלייך להגדיר את החברות בקרן כעצמאית המשלמת סכום חודשי וזאת לאחר בירור מוקדם מול הקרן פנסיה.

למידע נוסף אני מזמין אותך לפנות אלינו ונשמח לסייע בנושא

המשך ערב טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה
RE: פנסיה , זכויות בזמן אבטלה .
רונית
15.12.14 19:57
שלום רב,
את יכלה לבקש מהחברה לבטח אותך בביטוח ריסק
הסכום נמוך עד-100 ₪ ובכך את שומרת על רצף הפוליסה ניתן עד שנה
לעיתים עד שנתיים.
תגובה