צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
תשלום ביטוח עבור קיצבת שארים
גבריאל מ
10.11.14 06:13
אני רווק ללא ילדים ומבוטח ביטוח פנסיוני דרך העבודה לאחרונה נודע לי כי נגבים מימני 125 ש"ח עבור ביטוח קיצבת שארים למרות שאני רווק ללא ילדים ומעולם לא דיווחתי אחרת באף מסמך כמובן שדבר ראשון שעשיתי בטלתי את הביטוח הזה
שאלתי האם אני יכול לדרוש על פי חוק החזרים של 9 שנים שניגבו מימני כספים מדובר בסכום כסף לא מבוטל
לדברי הסוכנת אני לא יכול לקבל את כספי בחזרה וביטול הביטוח קצבת שארים טוב רק לשנתיים ולאחר מכן אני צריך לפנות שוב

בברכה ותודה
תגובה
RE: תשלום ביטוח עבור קיצבת שארים
12.11.14 20:13
גבריאל שלום,

בעת ביטול הכיסוי הביטוחי, קרן הפנסיה מעבירה את האחריות אל החוסך. בתום שנתיים, אחריות ביטול הכיסוי הביטוח בקרן הפנסיה עוברת גם לחוסך.

למרבה הצער כך מתנהלים הדברים בקרן הפנסיה אלא אם כן יקומו בעתיד תביעות ייצוגיות בנושא.

המשך ערב טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה
RE: תשלום ביטוח עבור קיצבת שארים
גבריאל.מ
13.11.14 08:34
לצערי לא הבנתי את תשובתך האם היה מותר להם לגבות מימני ביטוח שארים
למרות שדיווחתי כל השנים שאני רווק?
אם היה להם מותר אז כנראה שלא אוכל להשיב את כספי אבל אם היה להם אסור אני אפנה לערכאות משפטיות במידה והם לא ישיבו את מה שלקחו אולם עלי להיות בטוח שאסור היה על החברה המבטחת לגבות מימני ביטוח שארים
אודה לך על תשובתך
תגובה