צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
מתחילה לעבוד ולא מעוניינת לשתף את המעסיק בתוכניות
סמדר
13.10.14 23:42
שלום,

אני מתחילה לעבוד בקרוב ונתבקשתי להביא עימי חומר לפגישה. אני חרדה למצב בו מעסיקי יחשוף מחלה קיימת.
מניסיון במקום העבודה הקודם, הסוכן החתים אותי והמשיך לי את התוכניות ובגלל שהשכר שלי גדל, דרש הצהרת בריאות. הוא העביר את החומר לחתימה של המעסיק וזה כנראה נתקל בהצהרת הבריאות. מהלך זה הוא פגיעה בפרטיות ואני רוצה להמנע ממנו הפעם.

מה עליי לעשות? המעסיק חייב לחתום וזאת לפי הסבר הסוכן הביטוח במקום החדש

תודה
סמדר
תגובה
RE: מתחילה לעבוד ולא מעוניינת לשתף את המעסיק בתוכניות
אופיר שץ ¤
14.10.14 09:12
סמדר שלום,

מהלכים מהסוג שהצגת נפוצים ולמרבה הצער לא תמיד שמים לב לכך.
עצתי אלייך היא, כי בתום הפגישה עם הסוכן ביטוח במקום העבודה, קחי את ערימת הטפסים לחתימה, צלמי עותק עבורך ובקשי בכל לשון של בקשה מסוכן הביטוח להעביר את הטפסים הרלוונטיים בלבד לחתימת מעסיק.
במידה וקיים מידע כדוגמא הצהרת בריאות הצמוד לחומר עליו נדרש המעסיק לחתום, אפשר גם לנסות להפריד או להסתיר זאת. זאת זכותך המלאה.

במידה ואינך סומכת עוד על סוכן הביטוח, העבירי את בעצמך את הטפסים לחתימה ורק לאחר מכן סרקי זאת לסוכן הביטוח.

חג שמח,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה