צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
מה ההתנהלות לגבי קרן פנסיה לעצמאי?
דרורה
09.10.14 17:35
שיניתי לאחרונה את הסטטוס שלי לעצמאית ועד עכשיו אני משמרת את התנאים שלי בקרן פנסיה במעמד של ריסק זמני עד שאדע מה הכיוון מבחינת העסק. עכשיו זה יותר ברור ונראה לי שזה הולך להמשיך ולהתפתח אז אני רוצה לברר לגבי קרן פנסיה לעצמאים. באתר של כלל ביטוח שהייתי מבוטחת בה בתור שכירה ראיתי שם במדריך של פנסיה לעצמאים שהם מציינים "עצמאי המפקיד לקרן הפנסיה עד 16% מהכנסתו עד תקרת הכנסה של 17,200 ש"ח, נהנה מהחזרי מס של עד 50% (כולל ביטוח לאומי ומס בריאות) שזה אומר בעצם שזו אחת ההוצאה שהיא מוכרת. העניין הוא שלפי הבנתי, הסכום שאני אמורה להפריש כל חודש הוא די משמעותי, במיוחד ביחס לסכום שהייתי מפרישה בתור שכירה. האם אתם מייעצים בהקשר- הן לגבי המסלול, הן לגבי ההטבות והן לגבי ההחזר החודשי? והאם אתם עובדים מול חברות הביטוח או שאתם מציעים פוליסות משל עצמכם?
תגובה
RE: מה ההתנהלות לגבי קרן פנסיה לעצמאי?
אופיר שץ ¤
14.10.14 09:22
דרורה שלום,

את בהחלט יכולה להנות משירות שאנו מעניקים לעצמאיים. הן באיתור הקופה הנכונה בעלות הנמוכה ביותר, תכנון גובה ההפקדות בהתאם להטבות המס העומדות לזכותך ותכנון המסלול הביטוחי הנכון ביותר בהתאם לסטטוס המשפחתי.

אתה מוזמנת לפנות אליי ישירות או להשאיר פרטים ליצירת קשר ואשמח לסייע. פרטי ההתקשרות שלי מופיעים בתחתית ההודעה.

חג שמח,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה