צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
ביטוח מנהלים
23.09.14 08:23
יש לי ביטוח מנהלים משנת 1974 בשנת 2000 עזבתי את מקום עבודתי והמשכתי להפקיד כל חודש סכום של 1000ש"ח היום חלק מהכסף הוא הקצבה וחלק סכום חד פעמי,(אני בגיל פנסיה).
האם אפשר להעביר את הסכום לקופת גמל, נמסר לי שרק החלק של הביטוח מנהלים ,והחלק של ההפקדות שלי לא ניתן העברה מביטוח מנהלים לחב' אחרת לגמל רק להעביר לחשבוני מזומן ולאחר להפקיד בקופת גמל, יש תקרה היום להפקדות בקופות גמל לפנסיונרים אשמח לקבל תשובה תודה
תגובה
RE: ביטוח מנהלים
אופיר שץ ¤
23.09.14 11:15
שולה שלום,

היות והזכרת כי הגעת לגיל פנסיה, ניתן להעניק פתרון לשאלתך. מעורבים כאן כספים כשכירה וכעצמאית ולכן ההתייחסות צריכה להיות בהתאם.

ברשותך תוכנית ביטוח ישנה, הייתי מאוד ממליץ לפנות בשלב זה לייעוץ מקצועי היות והגעת לגיל הפרישה מה שאינו מחייב אותך בהגבלות רחבות מבחינת מיסוי וניתן להמליץ על מגוון פתרונות שקיימים בשוק שייטיבו איתך.

לא תמיד נכון להעביר כספים לקופות גמל וזאת לאור היותך בגיל פרישה. קיימים חלופות טובות יותר ועל כן פני אלינו ונשמח לתת פתרון מקצועי במטרה לשמור על המקסימום עבור כספך.

במידת הצורך את מוזמנת לפנות אליי ישירות. פרטי ההתקשרות בתחתית ההודעה
חג שמח,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה