דף הבית
צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!
שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
רוצה לחסוך עכשיו!
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו
ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
קרן פנסיה
ביטוח מנהלים
קופת גמל
קרן השתלמות
*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק
פורומים
פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי
פורום ייעוץ פרישה לפנסיה
לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤
חבר באתר
¤
מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
ניוד
ערן
26.08.14
14:46
ש לי 200 אלף ש"ח כספי הפקדות פנסיוניות (קצבה) בקופת גמל . אני מעוניין לנייד לקרן פנסיה (מסוג מקפת חדשה) שברשותי שם יש מליון ש"ח. משיחה עם נציגים בקרן הפנסיה הבנתי שניתן לנייד כל סכום שהוא , כלומר תקרת ההפקדה לקרן פנסיה (עד פעמיים השכר הממוצע) אינה רלוונטית לניוד . האם נכון ?
זה נשמע לי מוזר .. אם ככה אז מה משמעות התקרה אני יכול לפי זה לנייד כל חודש את ההפקדות מעל התקרה מקופת הגמל לקרן הפנסיה . אין שום משמעות לתקרה .
תגובה
RE: ניוד
אופיר שץ
¤
27.08.14
12:31
ערן שלום,
כאשר אתה מציין שאתה מעוניין להעביר כספים מקופת גמל בגובה 200,000 ש"ח, האם מדובר בכספים הוניים? כספים שנחסכו עד שנת 2008?
לגבי גובה התקרה, קרן הפנסיה מגבילה את גובה ההפקדות וזאת לאור ההגבלה בהטבות והוראות מהאוצר.
במידה ומעוניינים לנייד כספים לפי תקופה, קרן הפנסיה תבחן את אותה תקופה מול ההפקדות שארעו בפועל בקרן הפנסיה וזאת תבחן את גובה ההפקדות שאתה רשאי לנצל ושלא נוצלו בקרן הפנסיה.
נכון להיום, קרן הפנסיה מגבילה את גובה ההפקדה החודשית ל 3,726.49 ש"ח. במידה ולא ניצלת זאת, קיימת אפשרות לבצע ניוד. לעיתים החישוב יתבצע על פני תקופה.
לפני מהלך כזה, הייתי מתייעץ בייחוד כשמדובר בכספים הפטורים ממס.
אני מזמין אותך אישי לשיחת ייעוץ טלפונית ראשונית ללא תשלום ואשמח לתת לך מספר נקודות שייטיבו עימך במקרה הפרטי שלך
המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה
ערן
27.08.14
12:40
אופיר שלום,
הכספים המיועדים לניוד כולם קצבתיים ויושבים בביטוח מנהלים (2008) ובקופות גמל .
בשיחה עם נציג חברת הביטוח נטען בפני שניתן לנייד כל סכום שהוא (500 מליון ש"ח למשל) .
אני שוקל לתבוע את חברת הביטוח על המידע השגוי הזה תביעת נזיקין (נזק שיכול היה להגרם) .
מה כוונתך כשאתה רושם שלעיתים החישוב יתבצע על פני תקופה ?
כאמור הוותק שלי בקרן הפנסיה הוא מ 2001 ואני מבקש לדעת מה הסכום אותו אני זכאי לנייד בהתאם לתקופה הנ"ל - 13 שנה , לסכומים שהופקדו בפועל ולתקרת ההפקדה בכל שנה לאורך התקופה .
הגשתי כבר תלונה למפקח על הביטוח על כך שלא קיבלתי תשובה מחברת הביטוח מהו הסכום הנ"ל . בכוונתי לתבוע בבת המשפט את חברת הביטוח אם לא יספקו לי תשובה לגבי הסכום הנ"ל וזאת הנוסף לתביעה בגין בורות והטעיה.
בכל אופן אשמח לשוחח איתך ולכן אתקשר
תודה
תגובה
אופיר שץ
¤
27.08.14
12:44
בשמחה, אתה מוזמן.
יום טוב,
אפיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה