דף הבית
צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!
שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
רוצה לחסוך עכשיו!
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו
ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
קרן פנסיה
ביטוח מנהלים
קופת גמל
קרן השתלמות
*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק
פורומים
פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי
פורום ייעוץ פרישה לפנסיה
לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤
חבר באתר
¤
מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
ביטוח אובדן כושר עבודה במחשבים
עומר
20.07.14
02:43
שלום,
אני עובד כמתכנת מחשבים.
רציתי לדעת האם מנסיונכם יש הצדקה במקרה שלי לביטוח אובדן כושר עבודה מעבר לביטוח שנותנת הקרן פנסיה?
על פי הבנתי, היתרון הגדול של ביטוח אכ"ע הוא שמדובר בביטוח לעיסוק הספציפי, ולא לכל העיסוק. העניין הוא שלהערכתי, בסוג עבודה כגון תכנות, כמעט כל אירוע שימנע ממני לעבוד יהיה כללי ולא ספציפי לעיסוק שלי.
ברור לי שכדאי להיפגש לשם יעוץ יותר מפורט וכו', אבל אשמח לשמוע מהנסיון שלכם האם לרוב ביטוח כזה נדרש (מעבר לביטוח של הקרן פנסיה).
תודה רבה!
תגובה
RE: ביטוח אובדן כושר עבודה במחשבים
אופיר שץ
¤
24.07.14
10:42
עומר שלום,
לאור הניסיון והעדויות בשטח, לא נתקלנו במקרים בהם קרנות הפנסיה בורחות מאחריות בכל הקשור לתשלום הפיצויים המגיעים.
במקרה שציינת, אכן, ביטוח אובדן כושר עבודה בחברת ביטוח בהגדרתו הוא לפי עיסוקך. עיסוק אחר יכול כדוגמא מרצה בתחום שלך יכול לבוא כצעד מקל בכל הקשור ליציאה חזרה למעגל העבודה לאחר פגיעה ואיבוד כושר עבודה.
לידיעתך, ניתנת אפשרות לרכוש מיטריה ביטוחית לפי עיסוקך גם בקרן הפנסיה בתוספת עלות כמובן אבל עדיין אטרקטיבית.
בסופו של דבר, קיים הבדל בין ההגדרות אך בפועל עליך להחליט. זו פונקציה של עלות.
למידע מורחב אני ממליץ לך לפנות אלינו ישירות
המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה
RE: ביטוח אובדן כושר עבודה במחשבים
עומר
29.07.14
09:37
תודה רבה!
תגובה