דף הבית
צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!
שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
רוצה לחסוך עכשיו!
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו
ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
קרן פנסיה
ביטוח מנהלים
קופת גמל
קרן השתלמות
*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק
פורומים
פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי
פורום ייעוץ פרישה לפנסיה
לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤
חבר באתר
¤
מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
קרן פנסיה
חגית
14.07.14
12:53
דואר אלקטרוני:
chagit16@walla.co.il
שלום שמי חגית..עובדת במשק בית תקופה ארוכה רק לאחרונה נודע לי שהמעסיקים שלי הצטרכו לפתוח לי קרן פנסיה לאחר חצי שנה מתחילת עבודתי כך שנוצר מצב של תשלום רטרואקטיבי על תקופה של 6 שנים.מבחינת הסכום עשיתי בירור לגבי כל מעסיק וקיבלתי את הסכום שאותו אמורים לשלם לי .
כמה שאלות
1.האם אני רשאית להפקיד את הכסף בכל תוכנית גם אם היא לא מוגדרת כקרן פנסיה או שאני מחויבת רק לקרן פנסיה?
2. מכיוון שיש 6 מעסיקים שמחויבים לשלם לי על התקופה שעברה לא הגיוני לפתוח 6 קרנות פנסיה בייחוד שיש כאלה שאני לא ממשיכה לעבוד אצלם והסכומים הם נמוכים מה הפיתרון מבחינת תוכנית כדאית לאיחוד כל הסכומים יחד?
תודה רבה.
תגובה
RE: קרן פנסיה
אופיר שץ
¤
15.07.14
10:32
חגית בוקר טוב,
את אכן רשאית להפקיד לכל קופה המנוהלת תחת חוקי קופות גמל כדוגמא: קרן פנסיה, קופת גמל וביטוח מנהלים.
המלצתי במקרה שלך להפקיד לקרן פנסיה בהתאם לתקופת ההפקדות. במקרה שלך לא תהני מהטבות המס עבור שנות מס היסטוריות.
לגבי ריבוי המעסיקים ומס' המשלמים, ניתן בהחלט להפקיד תוך הפרדה פר מעסיק.
השאלה היא האם כל מעסיק מעביר את התשלום כמזומן כפיצוי על התקופה או הפקדה לתנאים סוציאליים לכל דבר עבור הקופות הפנסיוניות?
המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה
חגית
15.07.14
15:58
דואר אלקטרוני:
chagit16@walla.co.il
הי אופיר!
תודה על תשובתך....כרגע שניים מהמעסיקים נתנו לי צ'ק שאותו אני אמורה להפקיד לתוכנית שאפתח בקרן פנסייה או קופת גמל.תוכל להסביר לי את שתי השורות האחרונות מה הכוונה ?
ואיך אדע מהי הקרן פנסייה שהכי כדאית לי?איך כדאי לברר ולסנן אופציות לא אטרקטיביות
תודה רבה
חגית.
תגובה
אופיר שץ
¤
24.07.14
10:15
חגית שלום,
מכיוון שהפתרונות מורכבות ממספר שאלות מנחות, אשמח אם תפני אלינו ישירות ונשמח לסייע בנושא.
המשך יום טוב,
אפיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה