דף הבית
צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!
שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
רוצה לחסוך עכשיו!
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו
ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
קרן פנסיה
ביטוח מנהלים
קופת גמל
קרן השתלמות
*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק
פורומים
פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי
פורום ייעוץ פרישה לפנסיה
לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤
חבר באתר
¤
מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
חייבים יועץ השקעות לניהול תיק?
רוני
12.07.14
13:28
עד עכשיו ניהלתי תיק בבית השקעות שייעץ עבורי בהתאם לאופי ההשקעה שביקשתי ולאחרונה התחלתי לחשוב שאולי כדאי לי להירשם לאיזה קורס בתחום שוק ההון שיכניס אותי לעניינים ויכשיר אותי לסחור בעצמי מבלי להיעזר ביועץ חיצוני שעושה את כל העבודה. התחלתי לברר את האפשרויות ובאתר שמציע תוכנת מסחר אונליין וגם הכשרה מקוונת הם מדגישים בדף המצורף ש"ראוי לציין שמסחר עצמאי טוען בחובו יכולות תשואה עצומות אך גם סיכונים עצומים". אז ברור שאני לא אכנס לזה עד שלא ארגיש מספיק בטוח אבל ברור לי שבעתיד ארצה לקחת את האחריות לידיים שלי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לקחת יועץ שילווה אותי בתהליך ויסייע בקבלת ההחלטות אבל אני אעשה את הדברים בעצמי באמצעות תוכנת המסחר או שלזה בעצם מתכוונות חברות המסחר העצמאיות- שהם מלוות אותי בתהליך של מסחר עצמאי בבורסה אבל אני עושה את הדברים בעצמי? לא רוצה להיזרק למים העמוקים מבלי לדעת קודם לשחות סגנון אחד לפחות:)
תגובה
RE: חייבים יועץ השקעות לניהול תיק?
אבי טוויג
14.07.14
14:19
רוני שלום,
מסחר בשוק ההון הוא דבר הדורש מקצועיות רבה, ידע נרחב וניסיון מעשי. קורס בשוק ההון יוכל להקנות לך היכרות ויסודות אך אל תשלה את עצמך שבסיומו תהפוך לסוחר מדופלם. אם זה היה כל כך פשוט כל תלמידי הקורסים הללו היו מתעשרים, אך המציאות אפורה הרבה יותר ומעידה על אחוזי הצלחה נמוכים עד אפסיים של בוגרי הקורסים הללו. עצם העובדה שבאתר שציינת לעיל מדגישים את הסיכונים הרבים מוכיח שלא מדובר בהתייחסות לשוק ההון כהשקעה אלא התייחסות הדומה יותר לקזינו.
ניתן ואפשרי להרוויח במסחר בשוק ההון - גם במסחר עצמאי כפי שאתה מעוניין לבצע, ובהחלט רצוי שסוחרים חדשים ללא ניסיון ייעזרו, לפחות בחודשים הראשונים, ביועץ מקצועי שילווה אותם. במידה וזה מעניין אותך תוכל ליצור קשר דרך האתר ואסביר לך יותר לעומק.
בהצלחה!
אבי טוויג - יועץ השקעות ראשי futurevalue
תגובה