דף הבית
צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!
שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
רוצה לחסוך עכשיו!
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו
ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
קרן פנסיה
ביטוח מנהלים
קופת גמל
קרן השתלמות
*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק
פורומים
פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי
פורום ייעוץ פרישה לפנסיה
לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤
חבר באתר
¤
מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
תקרת שכר קובע בשיטת ממוצע יחסים-מבטחים הותיקה
שלמה כ
08.07.14
14:36
צהריים טובים למנהלי הפורום
אני מבוטח בקרן פנסיה מבטחים של עמיתים לדעתי זו הותיקה. קראתי באתר במאמר "החישוב של השכר הקובע " ושם מופיעים 2 חישובים והחיבור בינהם.
בנוסף לזה שהחישוב מאוד מורכב, קראתי בתקנון כי ישנם תקרות שלא ניתן לעבור אותן בין אם אני מפסיק להפקיד בקרן הפנסיה ובין אם אני אמשיך עד יום הפרישה ואפילו יותר.
שאלתי היא, מה ההבדל בתקרות של השכר הקובע בין אם אני ממשיך להיות חבר או לא ממשיך? ממה שקראתי זה נראה אותו דבר.
אני פונה לצוות המומחים בפורום כי לדעתי זה ממש מסובך.
אודה להתייחסות
שלמה
תגובה
RE: תקרת שכר קובע בשיטת ממוצע יחסים-מבטחים הותיקה
אופיר שץ
¤
11.07.14
10:38
שלמה שלום,
ההבדל בין מבוטח פעיל ללא פעיל הוא בסעיף בתקנון תחת נושא "תקרת שכר קובע בשיטת ממוצע יחסים " בין אם פעיל או לא פעיל בכך שתקרת שכר קובע בשיטת ממוצע יחסים למבוטח לא פעיל שהתקרה מתחשבת בממוצע השכר הממוצע במשק בתקופה שבין חודש אוקטובר 2002 לבין חודש ספטמבר 2003 בתוספת ריבית בשיעור של 0.165% , בשיטת ריבית דריבית, בגין כל חודש בתקופה שבין חודש הבסיס לבין חודש הביטוח האחרון לעומת למבוטח פעיל שהריבית מחושבת בין חודש הבסיס לבין חודש הזכאות הראשון לקצבה.
לסיכום, ההבדל בין חודש הבסיס לבין חודש הביטוח האחרון לבין חודש הזכאות הראשון לקצבה.
המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה
RE: תקרת שכר קובע בשיטת ממוצע יחסים-מבטחים הותיקה
שלמה כ
12.07.14
23:46
תודה רבה על ההסבר המפורט.
שבוע טוב,
שלמה
תגובה