צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
דמי גמולים
15.06.14 18:47
שלום רב
אני מבוטח פעיל בקרן מבטחים למעלה מ 27 שנים. לפני כחצי שנה החלפתי מקום עבודה וביקשתי להמשיך רצף זכויות. במקום העבודה הקודם נהגתי להעלות את דמי הגמולים ב 2% + מדד כמקובל מידי שנה (במקרה שלי בחודש יולי). עקב המעבר למקום החדש נאמר לי על ידי נציגת שירות של הקרן שלא ניתן להעלות את דמי הגמולים אלא לאחר תום שנה אצל המעסיק החדש כלומר במקרה שלי שנה וחצי מאז ההעלאה האחרונה. עבודתי אצל המעסיק הנוכחי אמורה להסתיים בסוף השנה ואני אמור לעבור למקום חדש כך ששוב לא אוכל להעלות את דמי הגמולים במשך שנה נוספת. על פניו זו נראית הפרה של זכויותיי ופגיעה בפנסיה העתידית שלי. לא מצאתי בתקנון כל קשר בין מעבר מקום עבודה ובין העלאת דמי גמולים. מה עושים ??
תודה ויום טוב
תגובה
RE: דמי גמולים
אופיר שץ ¤
16.06.14 10:16
ירון שלום,

בהמשך לפנייתך הטלפונית ובפורום ברשותי לענות בקצרה עבור אותם גולשים שמעוניינים במידע מסוג זה.

כפי שהצגתי בשיחתי איתך, נושא הגדלת השכר מוצג בתקנון בכל הקשור להמשכת חברות בין אם הופסקה החברות או המשכתה במעבר בין מעסיקים
ע"פ התקנון מבוטח יהיה רשאי להגדיל את המשכורת המבוטחת הבסיסית בתקופת
תחולתו של הסכם להמשכת ביטוח, ובלבד ששיעור השינוי במהלך שנה קלנדרית לא יעלה על 2% בתוספת השינויים שיחולו במדד בתקופה האמורה.

עוד מצויין כי על אף האמור בפיסקה למעלה, המבוטח יהיה רשאי להגדיל את המשכורת
המבוטחת הבסיסית בתקופת תחולתו של הסכם להמשכת הביטוח עד לגובה ממוצע משכורות מבוטחות כשהוא מעודכן לפי שיעור שינוי מדד חודש שקדם לחודש בו ביקש המבוטח להגדיל את המשכורת המבוטחת לעומת מדד החודש שקדם לחודש המשכת הביטוח, ובלבד שהתקופה שחלפה בין חודש המשכת ביטוח לבין חודש ההגדלה אינה
עולה על 24 חודשים.

המשך בוקר טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה