דף הבית
צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!
שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
רוצה לחסוך עכשיו!
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו
ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
קרן פנסיה
ביטוח מנהלים
קופת גמל
קרן השתלמות
*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק
פורומים
פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי
פורום ייעוץ פרישה לפנסיה
לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤
חבר באתר
¤
מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
ביטול ביטוח שארים בקרן פנסיה
יקיר
26.05.14
09:39
בס"ד
לאופיר, שלום!
אשמח אם תוכל לעזור ולענות לי בקצרה על 2 שאלות בנושא קרן פנסיה:
1. האם עמית פעיל, גרוש, שרק ילדו הקטן ביותר מתחת לגיל 21 (הוא בן 20 וכמה חודשים), יכול לבטל את הכיסוי הביטוחי עבור שארים (לגמרי - ולא רק עבור בן/ת זוג) או שזה יהיה אפשרי רק אחרי שגם הבן הקטן יחגוג 21?
2. האם ביטול ביטוח שארים שכזה פוגע במשהו מהזכויות שנצברו? האם זה פוגע בותק/תקופת אכשרה או כל משהו אחר?
מדובר בעמית ב"מנורה מבטחים".
תודה מראש וכל טוב! (-:
תגובה
RE: ביטול ביטוח שארים בקרן פנסיה
אופיר שץ
¤
26.05.14
18:48
יקיר שלום,
בקרן הפנסיה מבטחים במקרה שבו עמית אין לו בת-זוג, אין לו ילד ואין לו בן מוגבל רשאי לבחור, בכל אחד מהמסלולים, בביטוח ללא כיסוי ביטוחי לשאירים, ולא ינוכו בגינו עלויות הכיסוי הביטוחי לשאירים.
ולכן, ניתן לבחור מסלול ביטוחי מותאם לפי הנתונים שהצגת.
ביטול שארים עלול לפגוע במידה ותיהיה מעוניין להיות מבוטח בשנית ובמקרה זה יהיה עלייך לצבור תקופה של 60 חודשים (תקופת אכשרה) חדשים בכל הקשור למחלה קיימת עליה לא תיהיה מבוטח בתקופה זו.
המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה
יקיר
26.05.14
19:17
ז"א שזה לא נתון לבחירה אלא חובה לפי המצב בפועל. אם כן, כרגע אני חייב להשאיר את ביטוח השארים עבור הילד עד שיגיע לגיל 21, ויכול לבטל רק את הביטוח עבור בת זוג.
לגבי השאלה השניה, אני מבין שבמקרה שהסטטוס האישי ומספר הילדים לא ישתנו בעתיד, אז בעצם אין שום פגיעה בזכויות.
אם רק תוכל לאשר לי שהבנתי נכון.
תודה רבה על העזרה והתשובה המהירה!
שתזכה לפרנסה טובה ומכובדת בע"ה.
תגובה
אופיר שץ
¤
01.06.14
10:21
יקיר בוקר טוב,
מתנצל על זמן התגובה.
ניתן להתאים מסלול ביטוח עבור הילד בלבד.
לגבי שאלתך השניה, כל רגע שהחלטת לבטח את בנך בלבד, אין כאן מקום לפגיעה. זכור כי שינוי מסלול ביטוח יחייב בעתיד צבירת תקופת אכשרה חדשה.
אין בהודעה זו תחליף לייעוץ פרונטלי. נשמח לעמוד לרשותך בכל עת
המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה