צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
פגיעה בקרנות עקב אי תשלום
מאמא
10.04.14 13:59
שלום
בעשר השנים האחרונות עבדתי והפקדתי לקרנות הפנסיה וביטוח המנהלים.
לפני חצי שנה חברה שעבדתי התחילה תהליך פירוק ומאז אני לא יכולה להפקיד כי הקרנות עדיין על שמן (לא יכולה להפקיד עצמאית או לתת למקום העבודה החדש להפקיד)
מגדל אומרים שהם צריכים 161 וכל מיני מכתבים שאני פשוט לא מצליחה להשיג משום מקום (אין חברה, המפרק לא נותן וגם העורך דין לא עוזר
בקיצור אני רודפת אחרי כולם - מילא
השאלה שלי היא איזה פגיעה בדיוק אני הולכת לספוג כי אני מבינה שאני אפגע מזה אבל אני לא ממש מבינה במה ואיך וכמה ומתי (אני משערת שמתישהו זה יסתדר אבל זה עלול לקחת זמן)
מה האפשרויות שלי?
קרן ההשתלמות אני מבינה שפחות במשחק הזה של פגיעה אלא פשוט כמה כסף הופקד זה מה יש לי - או שגם שם יש עניין של פגיעה עתידית?
תגובה
RE: פגיעה בקרנות עקב אי תשלום
אופיר שץ ¤
13.04.14 11:52
שלום,

מנסיוני כן ניתן להעביר כספים לקופות ולשייכם לקופות הספציפיות. כספים אלו יירשמו תחת המעסיק החדש או תחת סעיף עצמאי.

לגבי אותם כספים של המעסיק הקודם, הם ימשיכו להתנהל ע"פ אותם חוקים בין קיימים פיגורים או חובות.

לגבי קרנות הפנסיה בוודאות ניתן להמשיך להפקיד. לידיעתך, ניתן להפקיד לקרן הפנסיה בו זמנית ממספר מעסיקים מה שלא ניתן בביטוח מנהלים (מה שמייטיב איתך).

עלייך לעמוד על כך ובמידת הצורך לפנות במכתב רישמי לחברת הביטוח ובמקרה הקיצוני להפנות זאת לתשומת ליבו של המפקח על הביטוח תוך שיידעת את חברת מגדל על צעד זה.
המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה
13.04.14 11:58
תודה רבה על התשובה - אעשה זאת
תגובה
אופיר שץ ¤
13.04.14 12:00
בבקשה.

לגבי קרן ההשתלמות אין שום פגיעה. מה שנחסך, יעמוד לזכותך לאחר צבירת וותק של 6 שנים.

אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה