צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
גובה תשלום כבור ריסק זמני - מרכיב א.כ.ע
לי
03.04.14 14:35
התפטרתי ממקום עבודה לאחר ח.לידה ואיני עובדת כרגע. אני מעוניינת לשמור על הזכויות של הביטוחים ולהיות מבוטחת בריסק זמני.
העלויות שחברת הביטוח מבקשת נראות לי גבוהות במיוחד. ברשותי ק.פנסיה וביטוח מנהלים. הריסק הזמני עומד על תשלום 50 ש"ח לכל אחד.

השאלה שלי לגבי עלויות עבור א.כ.ע + ביטוח חיים :
חברת הביטוח מבקשת 210 ש"ח לחודש רק עבור מרכיב זה. סה"כ למעלה מ-300 ש"ח לחודש. האם גובה התשלום לריסק בא.כ.ע וב.חיים הינו אחוז מהמשכורת או שיש פה תשלום של דמי ניהול או פרמיה שהולכת לחברה המבטחת? כיצד ניתן להוריד עלויות חוץ מהקטנת גובה הכיסוי המבוטח?
תגובה
RE: גובה תשלום כבור ריסק זמני - מרכיב א.כ.ע
אופיר שץ ¤
03.04.14 15:40
צהריים טובים,

לרוב ניתן לזכות בריסק זמני ללא עלות במשך 3 חודשים.
לאחר 3 חודשים, עלות עבור כיסוי א.כ.ע בהתאם להסכם/עלות מיוחדת שיש לארגון שבו את מסיימת את עבודתך, עם חברת הביטוח או לפי עלות כמבוטח פרטי וזאת יש לבדוק מול מחירון של חברת הביטוח.
לגבי עלות ביטוח חיים, בהתאם לעלות שנגבתה בפוליסה. במידה והיו הנחות התחומות בזמן, יש לשים לב מתי.

כמובן כל אלה בהתאם לגובה הכיסוי הן בביטוח אובדן כושר עבודה (א.כ.ע) והן בביטוח חיים.

ע"מ להקטין עלויות, יש לפנות לסוכן ולבקש קבלת הנחה בשיעור כזה או אחר. זה קיים רק צריך לנסות.

המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה
לי
07.04.14 12:27
תודה על התגובה המהירה!!

אשמח להכוונה האם ניתן ונהוג לבקש מחברת הביטוח מחירון.
ועל מנת שאבין מה בדיוק לשאול.. האם ביטוח חיים + א.כ.ע (זה המרכיב היקר בהצעה למעלה מ-200 ש"ח לחודש) הוא אחוז מסויים מהשכר?
מהם אחוזים מקובלים והאם יש עמלת מקסימום כמו לקרנות?

כדי לבקש הנחה אני רוצה לדעת מהם מחירים מקובלים ו/ טובים וכמה הנחה לבקש.
תודה :)
תגובה
אופיר שץ ¤
07.04.14 15:31
צהריים טובים,

לרוב חברות הביטוח מפנות אותך לרשימת סוכנים לבחירה והם אלו שידעו לתת לך מענה בכל הקשור לעלות. אבסורד אבל אלו הם פני הדברים.

לרוב, הרכיב היקר בביטוח הוא ביטוח א.כ.ע. המקסימום הוא 75% מהשכר הממוצע ב-12 החודשים האחרונים. את יכולה לבטח מעבר לכך אבל בקרות אירוע ביטוחי, לא תזכי בפיצוי המלא המבוטח.

את מוזמנת לפנות אלינו ונשמח לסייע בכל הקשור לעלויות בין אם ישירות מול חברות הביטוח או כל דרך שתטיב איתך
יש להציג בפנינו גיל, סטטוס עישון ומין.

המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה