צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
קרן פנסיה מבטחים הוותיקה
עזרא
22.03.14 18:11
שלום. אני בן 55, מבוטח במבטחים הוותיקה. בשנת 2010 עבדתי במשך שנה במקום עבודה אשר לא הפריש עבורי לפנסיה .לא עזרו הדיבורים שלי עם המעסיק עד שהתפטרתי והחלפתי מקום עבודה.
מה ניתן לעשות על מנת לתקן את הנזק שנגרם לי בגין אותה תקופה ?
בתודה מראש
תגובה
RE: קרן פנסיה מבטחים הוותיקה
23.03.14 10:57
פנה לעו"ד .
לפי צו ההרחבה במשק 2008 , על כל מעסיק להפריש לתכנית פנסיונית על אחת כמה וכמה כשמדובר בתכנית וותיקה .

יש קייס מעבר לההפרשות מכיוון ומעסיק זה ייתכן ופגע ברצף ההפקדות או ברצף הביטוחי שלך וגרם נזק לחיי הפרישה שלך
תגובה
RE: קרן פנסיה מבטחים הוותיקה
אופיר שץ ¤
23.03.14 14:51
עזרא שלום,

בהמשך לתשובתו של יואב, טרם פנייתך לסיוע משפטי, לידיעתך, בפועל לא ניתן להפקיד עבור פיגורי תשלומים מעל לשנתיים לקרן הפנסיה הותיקה.
במידה ויתעקש מעסיקך הקודם לפנות לקרן ולדרוש את אותם הפקדות, עלות ריבית הפיגורים תיהיה גבוהה מאוד (ניתן לקבל לפי דרישה חישוב מהקרן) ולכן קח בחשבון את האופציה לפנות למעסיק בדרישה חוזרת והצגת הנתונים שאעלתי ונסה להגיע איתו להסכמה.

לגבי הפגיעה בזכויותיך, מדובר בפגיעה של 2% בזכויותיך העתידיות שייתכן שתחשב כפגיעה מזערית מאוד וזאת בהתאם לשנות החברות וגובה ההפקדות החודשיות בנוסף לזכויותיך הביטוחיות.

אם בכל זאת תפנה לסיוע משפטי ובמידה ותזדקק לחישובים והערכה לגבי הפגיעה בעקבות אי תשלומים, נשמח לסייע לך.

המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה