דף הבית
צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!
שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
רוצה לחסוך עכשיו!
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו
ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
קרן פנסיה
ביטוח מנהלים
קופת גמל
קרן השתלמות
*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק
פורומים
פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי
פורום ייעוץ פרישה לפנסיה
לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤
חבר באתר
¤
מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
ביטוח בקרן פנסיה
דבורה ח.
10.03.14
18:44
אני רווקה, בת 28, והצטרפתי לקרן פנסיה.
אני לא מעוניינת בכיסוי ביטוחי. האם יש לזה השפעה?
מה נכון לעשות ואיך?
דרך אגב, אני מבוטחת בקרן פנסיה בביטוח חיים וכיסוי ביטוח אובדן כושר עבודה.
תודה
תגובה
RE: ביטוח בקרן פנסיה
אופיר שץ
¤
12.03.14
11:10
דבורה שלום,
רעיון הכיסוי ביטוחי בא לתת מענה בהתאם לסטטוס החוסך, רמת החיים שלו והתחייבותיו מול גורמים משפחתיים/אחרים.
נכון כי מיותר לשלם עבור כיסויים ביטוחיים כאשר ההתחייבויות אינן אך מצד שני יש לשים לב לנושא מצב בריאותי במידה ותדרשי לרכוש כיסוי ביטוחי ושם תדרשי להצהיר על מצב בריאות חדש לא תקין.
מצב בריאותי לא תקין חדש, יכול להקשות על קבלתך בעתיד לביטוח בו לא תיהיי מבוטחת בתוך תקופה בת 60 חודשים מיום רכישת הכיסוי הביטוחי.
לכן, בהנחה שלא ישתנה מצב בריאותך בעתיד, בו את בטוחה כי לא יקרה דבר בכל הקשור למצבך הבריאותי, אין צורך בהוספת כיסוי ביטוחי. במידה ולא, זו החלטה שלך.
לידיעתך, בקרן הפנסיה קיים מסלול לרווקים בכל הקשור לכיסוי ביטוחי בו הקרן מבטלת את הכיסוי הביטוחי לשאירים אך אוטומטית מוסיפה את הכיסוי הביטוחי בתום 24 חודשים. במידה וסטטוס המשפחתי לא משתנה גם לאחר 24 חודשים, עומדת בפנייך שוב הבחירה של ביטול הכיסוי הביטוחי.
יש להציג צילום ת.ז וספח.
את מוזמנת לפנות אלינו לשיחת ייעוץ ראשונית ללא עלות ונשמח להרחיב בנושא
המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה