צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
ביטוח חיים לא כולל חסכון בביטוח מנהלים שי הכשרה
רשף
17.02.14 12:42
שלום

אני מבוטח משנת 2010 בביטוח מנהלים בהכשרת הישוב בתוכנית שי למנהלים.

מצויין שיש לי כיסוי ביטוחי מקרה מוות לא כולל החסכון.
מה הכוונה ללא חסכון? זה יפגע לי החסכון שאני חוסך לפנסיה?

תגובות בבקשה
חשוב לי לפני פגישה עם נציג מחברת פנסיה

רשף
תגובה
RE: ביטוח חיים לא כולל חסכון בביטוח מנהלים שי הכשרה
אופיר שץ ¤
20.02.14 10:03
רשף שלום,

כנראה באחת הפגישות שלך בעבר הוספת כיסוי ביטוחי מקרה מוות כתוספת. כאשר נקבע גובה הכיסוי הביטוחי, עלייך להגדיר האם הסכום יהיה כולל החיסכון מה שאומר שמידי חודש סכום הביטוח יחושב מחדש. חברת הביטוח תערוך חישוב שבסיכומו תגיע לאותו גובה כיסוי ביטוחי שדרשת.

לדוגמא, אם דרשת כיסוי בגובה מיליון ש"ח וחודש לאחר מכן הפקדת לחיסכון 1,000 ש"ח, חברת הביטוח תדרש לרכוש חודש אחרי מיליון ש"ח פחות 1,000 ש"ח. ולכן תגדיר כיסוי ביטוחי כולל החיסכון. במידה והוגדר "לא כולל חיסכון", חברת הביטוח תרכוש מידי חודש מיליון ש"ח ללא קשר לחסכון מה שמגדיל את גובה הכיסוי הביטוחי אך בסופו של יום אתה משלם על זה. אין ספק שבסופו של יום, זה מקטין את החיסכון בטווח הארוך.

לכן, עיצתי היא לערוך תכנון צרכים נכון ולאמוד את גובה הכיסוי ביטוחי שבאמת נדרש בין אם כולל חיסכון או לא.

לכל מסלול מטרה שונה. אתה מוזמן לפנות אלינו לייעוץ ראשוני ללא עלות

המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה