צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
ביטוח מנהלים- שיטת הפניקס
עמי
27.01.14 17:58
שלום רב,
ברשותי ביטוח מנהלים (שיטת הפניקס) משנת 2010.
השכר שלי הוא כ 7200 ש"ח ברוטו

הפוליסה כוללת כיסויים ביטוחיים למקרה מוות ואובדן כושר עבודה כאשר על פי תנאי הפוליסה הפרמיה למקרה מוות היא 2.12% מהשכר ואובדן כושר העבודה 1.38%

דמי ניהול שאני משלם הם 1.20 מהמצטבר ו 3.20 מהפרמיה.

האם מדובר בתנאים טובים?

האם אני יכול לבקש להפסיק לבטח אותי למקרה מוות ואובן כושר עבודה ועדיין להישאר עם הביטוח מנהלים?

האם ביטוח המנהלים שצוין הוא עם מקדם קצבה מובטח? אם כן, האם שווה לי לשמור על מקדם קצבה מובטח 200?

תודה מראש על תשובתך
תגובה
RE: ביטוח מנהלים- שיטת הפניקס
אופיר שץ ¤
28.01.14 18:50
עידן שלום,

אתייחס לשאלה השניה. לגבי כיסויים ביטוחיים בתוכניות משנת 2004, ניתן להוסיף, להקטין ואף לבטל.
לגבי כיסוי ביטוחי במקרה של אובדן כושר עבודה (א.כ.ע), הייתי ממליץ לחשוב לפני שמבטלים.

תוכנית ביטוח מנהלים בהפניקס - שיטת הפניקס, היא תוכנית עם מקדם מובטח.
המקדם שאתה מציין הוא המקדם לאותם התוכניות ששווקו בתחילת 2010.
לגבי השאלה האם לשמור על המקדם, אין כאן מקום לשמור או לא. אם ממשיכים עם התוכנית, המקדם ימשיך להיות.
אם כוונתך מה מידת הנכונות להמשיך עם התוכנית, הייתי ממליץ לך לפנות אליי ישירות היה ומדובר בחישוב פרטני.

לגבי דמי הניהול, הם ממוצעים. ניתנה עד סוף שנת 2013 לאתר חלופות אחרות טובות יותר באישור המפקח על הביטוח מה שהיום כבר לא יתאפשר בתנאים כדוגמא התוכנית שלך עם מקדם מובטח, זאת מיום ההצטרפות כחלק בלתי נפרד מתנאי התוכנית החדשה.

לגבי בחינת חלופה אחרת היא קרן פנסיה אשר העלויות שם שונות.

אתה מוזמן לפנות אלינו ישירות

אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה