דף הבית
צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!
שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
רוצה לחסוך עכשיו!
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו
ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
קרן פנסיה
ביטוח מנהלים
קופת גמל
קרן השתלמות
*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק
פורומים
פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי
פורום ייעוץ פרישה לפנסיה
לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤
חבר באתר
¤
מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
תקופת אכשרה/ המתנה מחלות קשות בכלל ביטוח
סימונה14
24.01.14
19:43
אני הצטרפתי לפני חודשיי וחצי לתוכנית "אחריות לחיים"
אמרו לי שזה כיסוי טוב ונותן מענה במקרה של מחלות קשות.
לא הבנתי מה זה תקופת אכשרה ומה זה אומר לגבי התוכנית שלי
אודה לתשובה
תגובה
RE: תקופת אכשרה/ המתנה מחלות קשות בכלל ביטוח
אופיר שץ
¤
26.01.14
12:21
סימונה שלום,
תקופת אכשרה היא תקופה שבעת הצטרפותך לתוכנית חדשה או לכיסוי נוסף בתוכנית ביטוחית קיימת, חברת הביטוח או קרן הפנסיה מגבילה את הזכויות במתן פיצוי לגבי בעיה רפואית קיימת ותוחמת את תקופת האכשרה/המתנה בזמן ידוע מראש.
לדוגמא, במידה והצטרפת לתוכנית ביטוח "מחלות קשות" וקיימת בעיה רפואית וכתוצאה ממחלה זו בתוך הזמן המסוכם מראש ארע אירוע ביטוחי (חלית במחלה שקבועה בתוך התוכנית הביטוחית) , חברת הביטוח לא תהיה חייבת לשלם פיצוי הקבוע בתנאי התוכנית.
אם נתייחס לתוכנית שלך, למקרה ביטוח ראשון על פי תוכנית הביטוח שלך, תקופת אכשרה בת 90 יום מיום תחילת ביטוח נוסף זה.
למקרה ביטוח שני על פי ביטוח נוסף זה תהא תקופת אכשרה בת 365 ימים מיום קרות מקרה הביטוח הראשון.
לא תחול תקופת אכשרה כנ"ל אם מקרה הביטוח הראשון או השני הינם תוצאה של אירוע תאונתי.
לדוגמא בקרן פנסיה במידה והצטרפת לתוכנית חדשה וקיימת בעיה רפואית, קרן הפנסיה לא תשלם פיצוי במידה ובתוך ה - 5 שנים הראשונות קרה אירוע ביטוחי שמקורה במחלה שהצהרת עליה. לאחר 5 שנים, תיהיי מכוסה לכל דבר.
המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה