צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
מבולבלת עד מאוד - אשמח לקצת סדר
גילגיל
12.01.14 16:48
שלום רב, לפני כשנה וחצי העביר אותי סוכן ממיגדלור לחיים ביטוח מנהלים מעורב לביטוח מנהלים מעורב במנורה בטענה שהתנאים שם יותר טובים. בימים אלו בשעה שאני חוקרת יותר את הנושא אני תוהה האם נעשה לי נזק . המקדם שרשום בפוליס נוכחית 219. המקדם שכתוב בפוליסה שהיתה 49.34 לגיל 65. ודבר נוסף שוקלת לעבור לקרן פנסיה והמרוב מאמרים יצאתי יותר מבולבלת ואין לי מושג מה טוב יותר בשבילי.
תגובה
RE: מבולבלת עד מאוד - אשמח לקצת סדר
אופיר שץ ¤
13.01.14 12:37
שלום,

ציינת כי ברשותך פוליסת ביטוח מנהלים מסוג מעורב?

אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה
כן כך כתוב
גילגיל
13.01.14 18:44
- אין תוכן -
תגובה
RE: כן כך כתוב
אופיר שץ ¤
13.01.14 18:51
שלום,

תוכניות מעורב לרוב הן תוכניות הוניות, לא קצבתיות. אלא אם השתייכת לארגונים מסויימים בעבר והם מעטים.

לכן, ע"מ לתת מענה מקצועי ומקיף, לא נותר אלא להעביר אלינו את המידע המלא אודות התוכניות וכך נוכל לבחון מקרוב אלו תוכניות בדיוק ברשותך.

לכן, תרגישי חופשי לפנות אלינו ישירות ונשמח לענות בייחוד שנדרש חישוב הדורש פרטים נוספים אודות תוכניותייך.

לגבי מעבר לקרן הפנסיה, לאחר בדיקה יוסקו מסקנות באיזה אפיק חסכון יהיה נכון להמשיך.

המשך ערב טוב,,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה
RE: מבולבלת עד מאוד - אשמח לקצת סדר
ערן
13.01.14 18:58
- אין תוכן -
תגובה