צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
מסלול ביטוח והפיצוי במקרה מוות בקרן פנסיה
רבקה
10.01.14 17:15
שלום לכולם,

אני מבוטחת בקרן פנסיה עתודות במסלול ביטוח בסיסי (זה מה שכתוב בדוח שקיבלתי מהסוכן).
מצד שני מופיע לי בדוח שפנסיית שארים תיהיה 14% חלילה במקרה מוות.
לפני שעזבתי את הפגישה עם הסוכן, הוא הסביר לי שמסלול פנסיה בסיסי זה שיש כיסוי ביטוחי מלא גם לאובדן כושר עבודה וגם למקרה מוות.
אז איך יכול להיות להיות כל כך נמוך? איך יכול להיות רק 14%?
מה המקסימום? האם זה 100%?

אשמח לקבל הבהרה בנושא

תודה
רבקה
תגובה
RE: מסלול ביטוח והפיצוי במקרה מוות בקרן פנסיה
12.01.14 09:15
רבקה שלום,

ייתכן מצב כזה בו הצטרפותך לתוכנית הפנסיה בגיל מאוחר וע"פ טבלאות קרן הפנסיה תחושב קצבת השארים בהתאם.
יש לציין כי על אף הצטרפותך בגיל צעיר, ייתכן כי במהלך השנים הופסק הוותק בקופה מסיבות שונות כדוגמא: הפסקת עבודה ואי המשכת תשלומים ושמירה על הזכויות. לאחר חזרתך לתוכנית, לאחר חידוש הזכויות, הוותק התחדש וזאת בשל אי עמידה ותנאי הקרן לדוגמא, עמית לא פעיל מוגדר כעמית שלא שילם מעל ל-5 חודשים את הכיסויים הביטוחיים ושמירה על זכויות. לחוסך זה, בעת חזרתו לתוכנית, גיל ההצטרפות שלו לתוכנית יהיה גבוה מה שיגרור אחריו פגיעה בגובה הפיצוי עבור פנסיית שארים (מקרה מוות) ופנסיית נכות(אובדן כושר עבודה).

המקסימום הוא בהתאם למסלול הפנסיה בה את נמצאת לדוגמא: מסלול מוטה שארים (תיקצוב עודף עבור כיסוי ביטוחי) וכו'..

ע"מ לטפל ולתת מענה אישי, ניתן לעשות זאת ע"י בדיקה אישית לגבי הוכנית פנסיה ושיתוף בנתונים אישיים.
פני אלינו לייעוץ ראשוני ללא עלות ונשמח לסייע לך.

המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה
סער
12.01.14 18:24
אופיר שלום,

ז"א שאם לא שילמתי לקרן הפנסיה שלי מעל לחצי שנה, אני לא נחשב מבוטח בתוכנית?

סער
תגובה
אופיר שץ ¤
13.01.14 12:46
סער שלום,

תאורתית, מעל ל-5 חודשים תדרש לצבור תקופת אכשרה נוספת של 60 חודשים ע"מ להיות מבוטח גם אם קיימת בעייה רפואית. למה הכוונה? במידה וחידשת את תשלומי הביטוח בקרן הפנסיה וחלית חו"ח במחלה X, במידה ובתוך ה-5 שנים קרה אירוע ביטוחי כתוצאה ממחלה זו, קרן הפנסיה תיהיה מנועה מלפצות אותך במקרה של אובדן כושר עבודה או מקרה מוות את בני משפחתך.

לגבי מצב בריאותי תקין, תיהיה מבוטח אם חזרתך לשלם את העלויות החודשיות עבור כיסוי ביטוחי.

המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה