דף הבית
צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!
שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
רוצה לחסוך עכשיו!
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו
ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
קרן פנסיה
ביטוח מנהלים
קופת גמל
קרן השתלמות
*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק
פורומים
פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי
פורום ייעוץ פרישה לפנסיה
לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤
חבר באתר
¤
מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
ביטוח מנהלים ויחס השקעה
אלון
09.01.14
00:30
שלום רב
1.יש לי ביטוח מנהלים עם מקדם קצבה מובטח מראש
לאחר מפגש עם סוכן הפנסיה שלי הבנתי שאין לי אפשרות לעבור לביטוח מנהלים אחר
שכן אני אאבד את מקדם הקצבה המובטח
האם זה נכון? אם כן איזה אלטרנטיבות יש לי בעניין זה , אני מבין את הצורך לסגור את אפיק זה אבל עדיין לא נראה לי הגיוני שלא אוכל להעביר את כספי לביטוח מנהלים אחר על על סמך ביצועי הקרן
2. השכר שלי הוא16000 ניסתי להבין איזה אחוז כדאי לי לשים בפנסיה לעומת ביטוח מנהלים .אני מבין את החישוב של שתי השיטות אבל קשה לי עדיין להחליט על היחס. שכרגע הוא 50 50(עצה שרירותית של הסוכן שלי לצורך פיזור סיכונים) מה ההמלצות שלכם ביחס לזה
תודה אלון
תגובה
RE: ביטוח מנהלים ויחס השקעה
אופיר שץ
¤
09.01.14
08:36
אלון בוקר טוב,
לגבי תוכנית וותיקה בבית מנהלים (עד 12/2003) בהנחה שאכן מדובר בתוכנית קצבתית, זו שתעניק לך קצבה על בסיס חודשי, אכן קיימת בעיה לנייד כספים אלו לחברה אחרת.
אחד החסרונות הקיימות בתוכניות מסוג זה הוא מרכיב הביטוח הקיים ביסודה של התוכנית. עלותו של מרכיב ביטוחי זה יכול להיות גבוה מאוד ביחס לעלויות השוק ומהווה חסרון אדיר עבורך כחוסך. תאר לעצמך שאתה ממלא דלי בליטר מים כל שעה אך בו זמנית אתה מפסיד ליטר, יותר או קצת פחות מליטר. לגובה ההפסד שאתה חשוף מידי חודש, לצערי אינני יודע ובמידה והינך מעוניין, אתה יכול לפנות אלינו ישירות ונספק לך את מלוא הכלים במטרה למזער את הפערים שנוצרים מידי חודש ויווצרו כסכומים משמעותיים עד גיל הפרישה.
לגבי חלוקת השכר השרירותית ע"י הסוכן זו באמת יכולה להיות רק חלוקה שרירותית. זכור כי ע"מ לספק לך תמהיל נכון ומקצועי, על סוכן הביטוח לערוך מספר חישובים בהנחה שהוא אכן מקצועי ולחזור אלייך עם תשובה. זאת מצריך ממנו עבודה מעבר לממוצע ואל תשכח כי שינויים בפוליסה הותיקה שלך היא במקום מסויים ניגוד אינטרים בין חברת הביטוח/סוכן הביטוח לבינך.
אתה מוזמן לקרוא את המאמר שכתבתי "יועץ פנסיוני או סוכן ביטוח? איך זה משפיע על הכסף שלך??" רצ"ב קישור בתחתית ההודעה.
צר לי, לא נותר לי אלא רק לכוון אותך להתייעצות ראשונה עימנו ללא עלות ומשם ההחלטה בידך כיצד להמשיך.
זכור כי תוכנית ותיקה שברשותך היא נכס יקר בעל ערך גבוה וכל זאת בהנחה שאכן אתה מנהל אותו נכון.
אתה מוזמן לעשות LIKE בדף הפייסבוק שלנו בקישור מצד ימין
המשך בוקר טוב,
אופיר
לינקים:
יועץ פנסיוני או סוכן ביטוח? איך זה משפיע על הכסף שלך??
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה