צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
מקדמי קצבה ביטוח מנהלים "סטטוס למנהלים" במנורה
לידור ש.
02.01.14 09:39
שלום לגולשי הפורום.

קיים לי ביטוח מנהלים שנקרא "סטטוס למנהלים" במנורה שנפתח בשנת 2004. חשוב לי לדעת מה לגבי מקדמי הקצבה? האם זה מובטח או לא? אם יודעים?
מה אקבל כשאגיע לגיל הפרישה?

תודה מראש.
תגובה
RE: מקדמי קצבה ביטוח מנהלים "סטטוס למנהלים" במנורה
אופיר שץ ¤
06.01.14 08:30
לידור בוקר טוב,

ע"פ תנאי התוכנית של מנורה, בתוכנית זו מקדמי הקצבה לא מובטחים. משמע בהגיעך לגיל הפרישה חברת הביטוח תבחן את מקדם הקצבה (פקטור תוחלת החיים המשקף את מס' החודשים שהמבוטח ימשיך לחיות לאחר גיל הפרישה) ותחלק את סכום החסכון שצברת.
ישנן תוכניות בשוק שהמקדם מובטח והוא לא ישתנה לאורך השנים מה שמיטיב עם החוסכים ופחות טוב במקרה שלך.

הייתי מציע לפנות שוב לחברת הביטוח ולברר האם תנאים אלו שונו במקרה. נכון להיום וע"פ תנאי התוכנית, המקדם בתוכנית שלך פחות מיטיב איתך ביחס לתוכניות השוק.

בכדי לדעת מה גובה הקצבה שתקבלי בגיל הפרישה נכון להיום: יש לחשב את החיסכון העתידי ולחלקו במקדם הקצבה.
בעת פנייה אלינו אנו עורכים עבורך את החישוב כולל הנחות יסודות נוספות הבאות לשקף ולחזות את תנאי התוכנית ביחס לגילך, גיל הפרישה.

המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה