צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
ביטול חברות בקרן הפנסיה ביוזמת הקרן
אבנר
28.12.13 16:47
אבקש לדעת אם קרן הפנסיה שבה הנני חבר כעובד מספר שנים יכולה כך פתאום להפסיק השתייכותי לקרן בנימוק של מצב רפואי?
מדובר על מחלה שנתגלתה לפני 10 שנים ואינה פעילה יותר, אינה מגבילה אותי בעבודה. אשורים רפואים על כך נמסרו עם ההצטרפות בזמנו וגם עכשיו לפי בקשת הקרן. לאחרונה למרות שלא השתנה מצבי הרפואי כלל קבלתי הודעה מהקרן שאינה מאשרת הצטרפותי וזאת מסיבה רפואית.
1. האם הקרן יכולה להפסיק חברותי בה כך סתם כביכול מסיבה רפואית כעבור שנים???
2. ניסיתי לבדוק הצטרפות לקרן אחרת אך הסתבר לי שגם זו אינה מוכנה לצרף אותי אליה. האם יש קרן פנסיה שתצרף אותי אליה??
אציין כי המעסוק שלי אינו מוכן לעבור על החוק ודוחק בי למצוא בהקדם קופת פנסיה.
בתודה, אבנר
תגובה
RE: ביטול חברות בקרן הפנסיה ביוזמת הקרן
אופיר שץ ¤
29.12.13 10:02
אבנר בוקר טוב,

על פני השטח כפי שאתה מציג, לא ניתן להפסיק חברות של עמית בקרן פנסיה בעודו חבר מבוטח פעיל אלא אם התגלה ניסיון לרמות את קרן הפנסיה.

במידה ואתה מעוניין לשתף בפרטים אישיים אשר מציגים תמונה רחבה יותר אודות המקרה, נשמח לעמוד לרשותך במענה אישי

המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה