דף הבית
צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!
שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
רוצה לחסוך עכשיו!
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו
ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
קרן פנסיה
ביטוח מנהלים
קופת גמל
קרן השתלמות
*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק
פורומים
פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי
פורום ייעוץ פרישה לפנסיה
לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤
חבר באתר
¤
מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
שינוי מקצוע בביטוח חיים מקרה מוות במגדל
דביר 20
15.12.13
12:05
הי,
האם בכניסתי לתוכנית ביטוח אני מחוייב להצהיר על המקצוע שלי או העיסוק שאני פועל בפועל?
למה זה חשוב ומה עליי לעשות אם החלטתי לשנות את המקצוע שלי ? אני בקרוב עושה הסבת מקצוע ומה זה מועיל לי לגבי התוכנית שהצטרפתי לפני מספר שנים?
מה עלי לעשות?
האם למישהו יש עיצות בנושא?
תגובה
RE: שינוי מקצוע בביטוח חיים מקרה מוות במגדל
אופיר שץ
¤
18.12.13
02:16
רועי שלום,
המקצוע או העיסוק שלך כמפורט בהצעת הביטוח משמשים יסוד לביטוח לפי פוליסה זו, ודמי הביטוח נקבעו על בסיס עיסוק ו/או מקצוע שלך, כפי שנמסר בהצעת הביטוח. חברת הביטוח מסרה לך, כי קיימים תעריפים שונים למקצועות שונים, ועל-כן אם יחול שינוי בעיסוק ו/או במקצוע שלך במהלך תקופת הביטוח, עליך לתת הודעה לחברת הביטוח על כל שינוי כאמור.
במקרה של שינוי המקצוע או העיסוק שלך, או אם תעסוק בעתיד בעיסוק נוסף או בתחביבים מסוכנים יותר מאלו עליהם הצהרת בהצעת הביטוח או בהודעה אחרונה על שינוי מקצוע, עיסוק או תחביב שמסרת, או הפסקת לעסוק בעיסוק או תחביב מסוכנים, עליך להודיע לחברת הביטוח בכתב על השינוי, העיסוק הנוסף או התחביב כאמור, בתוך 21 יום ממועד השינוי.
במידה והודעת לחברת הביטוח על שינוי כאמור, תהיה חברת הביטוח רשאית לקבוע תנאי ביטוח חדשים, לרבות תוספת לדמי הביטוח, ואף לבטל את הפוליסה, והכל בהתאם להוראות החיתום הקיימות בחברת הביטוח לגבי מבוטחים בעלי מאפיינים
דומים.
המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה