דף הבית
צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!
שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
רוצה לחסוך עכשיו!
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו
ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
קרן פנסיה
ביטוח מנהלים
קופת גמל
קרן השתלמות
*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק
פורומים
פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי
פורום ייעוץ פרישה לפנסיה
לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤
חבר באתר
¤
מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
אופיר,בהמשך לתשובתך אלי-מבטחים הוותיקה או מנהלים
אבי
02.12.13
19:10
קודם כל,תודה על תשובתך המקצועית אליי מה-2.12.
הבנתי מתשובתך שבגדול עדיף לי להישאר במבטחים הוותיקה וזאת למרות שאינני אוכל למשוך את כספי הפיצויים שיכולים להיות סכום די נכבד כשאצא לפנסייה או חלילה כשאפוטר.
בנוסף הבנתי מתשובתך שהקצבה במבטחים הוותיקה אמורה להיות יותר גבוהה מאשר בבטוח מנהלים.
רציתי לדעת בבקשה,האם לפי מה שרשמתי לעיל,עדיין לא כדאי לי לעבור לבטוח מנהלים ששם אוכל למשוך את כספי הפיצויים שיכולים להיות סכום די נכבד?האם הקצבה שאמורה להיות לי במבטחים אמורה לפצות אותי על אי יכולת משיכת כספי הפיצויים?
אני פשוט מרגיש שאם אשאר במבטחים הוותיקה אני פשוט מפסיד סכום משוער של איזה 280000 ש"ח שאוכל לקבל כשאצא לפנסיה לאחר 35 שנות עבודה ושאותם אוכל לקבל בבטוח מנהלים!!!זה נראה לי פשוט הזוי "להפסיד"סכום כזה!
אודה לך מראש על תשובתך ואשמח אם תוכל להאיר את עיניי כדי שאוכל לדעת כיצד לנהוג.
אגב,הייתי לפני כשבע שנים אצל יועץ פנסיוני באופן פרטי והוא המליץ לי להישאר במבטחים הוותיקה ולא לעבור לבטוח מנהלים,אך הוא לא הזכיר לי שום דבר על אי יכולת למשוך את כספי הפיצויים.
תודה רבה
אבי
תגובה
RE: אופיר,בהמשך לתשובתך אלי-מבטחים הוותיקה או מנהלים
אופיר שץ
¤
04.12.13
17:51
דואר אלקטרוני:
ofir@futurevalue.co.il
אבי שלום,
איננו מטפלים בפורום במקרה פרטני הדורש חישובים. זה יהיה לא אחראי מצידי ולכן אני מציע לך לפנות אלינו ישירות.
קרן הפנסיה שלך היא נכס פנסיוני פיננסי יקר וחבל להסתמך על תשובות כלליות שיכולות ליצור נזק.
לכן, אם אתה מעריך שאתה זקוק לייעוץ פרטני, אתה מוזמן לפנות בכל שאלה.
המשך ערב טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה