צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
פיצוי ביטוחי אובדן כושר עבודה
יוסי ש
16.11.13 13:13
יש לי תוכנית בחברת ביטוח כלל ביטוח אבל גובה הכיסוי הביטוחי הוא גדול ב 20% מהשכר שאני מרוויח היום.
בבואי לתבוע את חברת הביטוח, נאמר לי שלא אוכל לקבל את הפיצוי המלא שבפוליסה .
אם אני משלם כל חודש תשלום גבוה, למה חברת הביטוח לא מפצה?
יש מקום לעשות משהו? מתי שצריך אותם, תמיד יש סיבות למה לא לשלם.
למישהו חוות דעת בנושא?
יוסי
תגובה
RE: פיצוי ביטוחי אובדן כושר עבודה
אופיר שץ ¤
17.11.13 12:25
יוסי שלום,

במקרה בו הפרמיה תשולם על-פי השכר המבוטח, תשלום הפיצוי החודשי הראשון יהיה הממוצע של הפיצוי החודשי המבוטח ב-12 החודשים שקדמו לקרות מקרה הביטוח (או מהתחלת הביטוח אם חלפו פחות מ-12 חודשים), צמוד למדד או הפיצוי החודשי המבוטח לפי הפרמיה האחרונה ששולמה, לפי הגבוה מביניהם.
לעניין חישוב הממוצע כאמור, השכר החודשי יהיה צמוד למדד מיום תשלום הפרמיה בגינו ועד לתום תקופת ההמתנה.

בכל מקרה ניתן להבין כי לא תזכה בפיצוי גבוה יותר הנובע מתשלום פרמיה גבוהה יותר. סכום הפיצוי יהיה לפי השכר בפועל ולא ע"פ גובה הביטוח. לכן, יש לשים לב כי גובה הכיסוי הביטוחי שווה לשכר הממוצע ב-12 החודשים האחרונים אלא אם יש תוכניות להגדלת השכר בעתיד הקרוב.

המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה