צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
סיום עבודה עם פיצויים חייבים במס
עומר רד
15.11.13 23:27
אני סיימתי את עבודתי לפני חצי שנה. היו לי פיצוייים חייבים במס. שכרי מעל לתקרה. משכתי סכום מאוד נמוך פטור ואת יתר הכספים ייעדתי לקצבה.
כאשר דיברתי עם נציגת שירות בקרן הפנסיה, נאמר לי כי אינני יכול למשוך את הכספים הפטורים שנשארו בקרן.

מה עליי כרגע לעשות בכדי למשוך סכום פטור נוסף, אני לא עובד מעל ל 6 חודשים.

מחכה לתשובה מהירה, חשוב לי מאוד.

תודה
עומר
תגובה
RE: סיום עבודה עם פיצויים חייבים במס
אופיר שץ ¤
17.11.13 12:15
עומר שלום,

בהחלט ניתן למשוך אך עלייך לגשת לפקיד השומה, לבצע חרטה מרצף קצבה.
בהתאם להוראות סעיף 9(7א)(ז) לפקודה, בעת החרטה, יראו את כל הסכום – כולל ריבית, הפרשי הצמדה ורווחים אחרים שנצברו עליו, כהכנסה ממענק פרישה.

במועד החרטה יחושב החלק הפטור והחלק החייב של המענק, בהתאם לתקרת הפטור הקבועה, נכון למועד החרטה.

היה ומשכת סכום כלשהו כבר במועד הזכאות למענק כפי שהצגת (שהגשת בקשה לרצף קצבה) – ביום שתחליט לפדות כספים, יחושב החלק הפטור והחלק החייב של המענק ביחס לסכום המענק שנמשך בפועל במועד זה. במועד החרטה יחושב החלק הפטור בהתאם לחלק היחסי שלא נוצל ביום המשיכה הראשון.

לאחר כל ההסבר כל שעלייך לעשות זה לפנות לפקיד השומה ולהגיע לקרן הפנסיה עם אישור מפקיד שומה.

המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה