צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
מוטבים או יורשים חוקיים?
עמוס ג
12.11.13 21:42
ברשותי ביטוח מנהלים, קרן פנסיה ו 2 קופות גמל שחלקן לא פעילות.
התוכניות מהעבר ואין לי מושג מי מוגדר שם כמוטבים כי הסוכן היה מסמן בחלקם כיורשים חוקיים כי היה יותר קל כי אחרת היה נדרש לספק בהצעה מספרי תעודות זהות ולא היה לי באותו הרגע.

חלילה במקרה מותי, מי גובר על מי? המוטב על יורש חוקי או ההיפך?
אשמח לדעת ע"מ לעדכן את החברות המנהלות את התוכניות שלי במידת הצורך.

תודה לצוות והגולשים
עמוס
מרכז הארץ
תגובה
RE: מוטבים או יורשים חוקיים?
אופיר שץ ¤
13.11.13 11:13
עמוס שלום,

נושא המוטבים הוא נושא שרבים לא מייחסים לו תשומת לב ראויה. מאוד קל למשווק לא להתעכב ולמלא את פרטי המוטבים ובמקום לסמן ב X את היורשים החוקיים כאופציה בתוכניות ובטפסי הצטרפות.

לידיעתך, במידה וציינת מוטבים בתוכנית, חלילה בקרות אירוע מוות, המוטבים הם אלה שיזכו לקבל את הפיצוי. במידה ולא קיימים מוטבים, ייזכו לכך המצויינים בצוואה באם קיימת ובמידה ולא, יזכו היורשים החוקיים בחלקים שווים.

הצטרפות לתוכנית ביטוח מקורה מתוך דאגה לבטחון משפחתך. לכן, בקש חברת הביטוח או קרן הפנסיה או בית ההשקעות תמונת מצב אודות המוטבים ועדכן במידת הצורך.

המשך יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה