דף הבית
צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!
שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
רוצה לחסוך עכשיו!
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו
ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
קרן פנסיה
ביטוח מנהלים
קופת גמל
קרן השתלמות
*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק
פורומים
פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי
פורום ייעוץ פרישה לפנסיה
לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤
חבר באתר
¤
מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
איך כדאי להשקיע?
אבי
08.11.13
21:02
אני רוצה להתחיל לנהל תיק השקעות ונראה שאלך על כיוון של השקעות בחו"ל במוצרים כמו קרנות נאמנות זרות. אני מבין קצת בנושא אבל לא באופן מקצועי ולכן אני מתלבט אם ללכת ללמוד איזה קורס בשוק ההון או לפנות לחברה שההתמחות שלה זה לנהל את התיק בשבילך. למשל בחברת פעילים יש במיוחד מחלקה שמטפלת בהשקעות מהסוג שאני חושב לברר אצלה. העניין הוא שאין כמו התחושה שאתה עצמאי בשטח אבל מצד שני גם קורס ללא ניסיון לא יבטיח שהיה מספיק מיומן כדי לקחת סיכונים בכל מה שקשור לכסף שלי. אשמח לקבל הכוונה באיזה דרך לפנות
תגובה
RE: איך כדאי להשקיע?
אבי טוויגFutureValue
10.11.13
15:06
אבי שלום,
השקעה בשוק ההון היא דבר מורכב הדורש ידע, מומחיות וניסיון. כפי שכתבת בעצמך, קורס בנושא אכן יכול להקנות לך יסודות, אך לא ייקנה לך יכולות מספקות וניסיון ברמה שתאפשר לך לנהל לעצמך את התיק.
לגבי השקעות באופן כללי: מדוע החלטת שעדיף לך להשקיע את כספך רק בחו"ל? על מנת לקבוע את אפיקים ורמת הסיכון שמתאימה לך אני ממליץ לך לבצע תהליך אובייקטיבי של בירור צרכים ואפיון סוג ההשקעה ורמת הסיכון המתאימה לך. תהליך זה כולל סקירה של אפשרויות ההשקעה, בדיקה של תיק הנכסים הפיננסיים הנוכחי שלך, צרכים עתידיים, הכנסות עתידיות ועוד. לאחר מכן תוכל להחליט כיצד לחלק את השקעותיך בין האפיקים השונים (ישראל - חו"ל, מניות - אג"ח), ולהחליט אם ברצונך לעשות זאת בעצמך או להעביר לניהול של חברה לניהול תיקים. במידה וזה מעניין אותך אתה מוזמן ליצור קשר דרך האתר. נוכל לשוחח בטלפון ואם תרצה גם לתאם פגישה (ללא התחייבות וללא תשלום).
בברכה,
אבי טוויג - יועץ השקעות ראשי FutureValue
תגובה