צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
הפקדת תשלום מינימום לקרן מקפת החדשה
יאיר
26.10.13 19:29
היי

הפקדתי במשך תקופה ארוכה משנתיים תשלום בגובה 200 ש"ח לשמירה על הזכויות שלי בקרן. מישהו אמר לי שאחרי שנתיים ה"זכויות הולכות". התקשרתי לנציגת שירות במגדל לשאול אם הזכויות נפגעו. היא אמרה שלא. האם אני אמור לדאוג?
תגובה
RE: הפקדת תשלום מינימום לקרן מקפת החדשה
אופיר שץ ¤
27.10.13 07:22
יאיר בוקר טוב,
ע"פ תקנון קרנות הפנסיה החדשות ניתן לשמור על זכויותיך בפן הביטוחי קרי פנסיית נכות ופנסיית שארים, עד 24 חודשים.

במידה וחלפו 24 החודשים עם חזרתך להפקיד הפקדות שוטפות, תדרש ע"פ הקרן לצבור תקופת אכשרה של 60 חודשים ע"מ להיות מבוטח שוב באותם הכיסויים שהוזכרו למעלה.
למה הכוונה, במידה וארע אירוע ביטוחי בתוך ה 60 חודשים וזאת כתוצאה ממחלה קיימת אשר הצהרת עליה בכניסתך מחדש לקרן כעמית פעיל (עמית המפקיד בשוטף או בסטטוס של ריסק זמני עד 24 חודשים), הקרן רשאית לדחות את תביעתך בקרות אירוע ביטוחי. במידה וחלית במחלה שלא היתה קיימת כלל בעת כניסתך לקרן הפנסיה מחדש, קרן הפנסיה כן תפצה אותך. כל נושא הריסק הזמני (אותו תשלום מינימלי) מטרתו הוא להבטיח את אי הופעתן של מחלות חדשות אשר הקרן תיהיה מנועה מלבטח אותם.

אתה מוזמן לפנות אליי ישירות ללא עלות ואשמח לתת לך נקודה נוספת למחשבה.

לגבי הכספים הצבורים בקרן, אין כל מקום לחשש.

שבוע טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה