דף הבית
צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!
שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
רוצה לחסוך עכשיו!
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו
ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
קרן פנסיה
ביטוח מנהלים
קופת גמל
קרן השתלמות
*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק
פורומים
פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי
פורום ייעוץ פרישה לפנסיה
לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤
חבר באתר
¤
מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
מה ההבדל בין ביטוח חיים זול לבין ביטוח חיים יסודי?
לירן בכ.
12.10.13
07:14
שלום,
לאחר עריכת סדר ומציאת כל התוכניות שלי, מצאתי כי קיימות אצלי תוכניות מהעבר מסוג ביטוח מנהלים. אחת פעילה ואני עדיין מפקיד כספים בשוטף. לאחר שינוי סטטוס משפחתי נדרשתי לערוך חישוב מחדש לגבי כיסוי ביטוח חיים כדי להגן על משפחתי חלילה במקרה מותי.
בדקתי מספר אופציות בחברות ביטוח אך לפני התברר לי כי קיים כיסוי ביטוחי בתוכנית מנהלים הישנה. לאחר השווה וקריאת מאמרים גיליתי כי קיים שוני בין הכיסויים.
הרי אם זה כיסוי ביטוחי במקרה מוות, מה צריך להיות שונה ? אשמח לדעת על השוני ומה ההשלכות.
אשמח לקבל הכוונה בנושא, זה מאוד חשוב לי.
שבת שלום,
לירן
תגובה
RE: מה ההבדל בין ביטוח חיים זול לבין ביטוח חיים יסודי?
אופיר שץ
¤
16.10.13
14:32
לירן שלום,
תוכניות עד שנת 12/2003, הכילו בתוכן כיסויים ביטוחיים כדוגמא: כיסוי למקרה מוות, מחלות קשות, נכות מתאונה, מוות מתאונה וכיסוי מפני אובדן כושר עבודה.
תוכניות אלו כללו כיסוי ביטוחי יסודי. כיסוי זה כמעט ולא היה ניתן לשינוי אלא אם נערך הסכם בין תאגיד לבין חברת הביטוח בכל הקשור להגדלת יחס החסכון והביטוחי היסודי (אתה מוזמן לקרוא בהרחבה חומר בנושא באתר שלנו).
כיסוי ביטוחי יסודי, עלותו גבוהה מאוד ביחס לכיסוי ביטוחי מוזל אשר כן ניתן לבטלו מבלי לקבל אישור מחברת הביטוח. עלותו יכולה להגיע גם לעד פי 4 .
מטרת הכיסוי הביטוחי זהה אך העלות שונה משמעותית. כיסוי זה היה נסתר מעיניהם של המבוטחים עד אותו הרגע שגילו זאת.
לכן, במידה וקיימת ברשותך תוכנית במתכונת שהזכרתי, עצתי לערוך בדיקה מעמיקה ובך לאתר את הרווח הבא והמושכל שלך.
יום טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה