דף הבית
צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!
שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
רוצה לחסוך עכשיו!
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו
ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
קרן פנסיה
ביטוח מנהלים
קופת גמל
קרן השתלמות
*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק
פורומים
פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי
פורום ייעוץ פרישה לפנסיה
לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤
חבר באתר
¤
מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
ביטוח חיים כולל צבירה, למה התכוון הסוכן ביטוח?
טל א.
25.09.13
10:54
ישבתי עם סוכן הביטוח לגבי תוכנית הביטוח מנהלים ומצאתי שקיים לי כיסוי ביטוחי בתוכנית.
בסטטוס התוכנית ראיתי שיש ביטוח נוסף כולל צבירה. אשמח לקבל הסבר לגבי כיסוי זה.
טל
תגובה
RE: ביטוח חיים כולל צבירה, למה התכוון הסוכן ביטוח?
אופיר שץ
27.09.13
15:41
טל שלום,
אני מעריך כי מדובר בכיסוי ביטוחי למקרה מוות.
ניתן לרכוש כיסוי ביטוחי ולהגדיר את גובה הפיצוי חלילה במקרה מוות לפי -2 אופציות:
כולל הצבירה או לא כולל הצבירה. למה הכוונה?
לדוגמא ביקשת להצטרף לכיסוי ביטוחי למקרה מוות בביטוח מנהלים משולב תוכנית חסכון בגובה של 500,000 ש"ח. מנגד את חוסכת מידי חודש כ 2000 ש"ח.
אופציה ראשונה כולל הצבירה, ירכש מידי חודש כיסוי ביטוחי קטן יותר מכיוון שבמקביל גם נחסכים כספים מה שמשלים את הפיצוי ל 500,000 ש"ח.
לדוגמא, חודש לאחר ההצטרפות לביטוח, תצטרכי לשלם עבור כיסוי ביטוחי בגובה 500,000 ש"ח פחות 2000 ש"ח. העלות תיהיה נמוכה והפתרון לביטוח עבורך ישאר מושלם כפי שדרשת בהתחלה.
אופציה שניה, לא כולל הצבירה. ז"א, מידי חודש גובה הכיסוי הביטוחי שתשלמי עבורו יהיה 500,000 ש"ח.
כיסוי ביטוחי זה יקר יותר מאופציה א'.
כל אדם בוחר באופציה המתאימה בהתאם למטרות. ניתן ע"י תכנון פנסיוני נכון יותר ואובייקטיבי לחסוך כספים רבים. רכישת ביטוח שלא על פי צורך מאבדת את המטרה שלשמה הצטרפת לביטוח זה.
המשך יום טוב וסופש נעים,
אופיר
תגובה
דורית מוסקו.
17.12.13
17:16
אופיר שלום,
ע"פ ההסבר שלך אני מבינה שאם אני צריכה 500,000 ש"ח ביטוח חיים, גם אם יכנסו חסכונות מידי חודש, ע"פ האופציה הראשונה המוטבים יקבלו חלילה במותי 500,000 ש"ח אך מידי חודש העלות שאשלם תקטן בגלל שחברת הביטוח בודקת כמה חסכון יש בקופה וכמה צריך להשלים כדי להגיע ל 500,000 ש"ח. מה שמסביר שחברת הביטוח משלימה סכומי ביטוח קטנים מ 500,000 ש"ח זה בעצם מה שמוזיל את העלות.
הבנתי נכון?
תודה
דורית
תגובה
דורית מוסקו.
17.12.13
17:30
דורית שלום,
הבנת נכון. זהו תכנון אמיתי ונכון שגם מוזיל עלויות וגם משאיר כיסוי ביטוחי נכון שתואם את צרכייך.
חשוב לערוך תכנון צרכים מידי שנה לפחות בהתאם לשינויים בסטטוס משפחתי, גיל הילדים, גידולי שכר ועוד..
המשך יום טוב,
אופיר
תגובה