צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
ייעוץ פנסיוני מול יועץ פרטי או יועץ של הבנק?
יגאל די
10.09.13 00:19
מנסה להבין מה ההבדל בין ייעוץ פנסיוני של הבנק מול ייעוץ פנסיוני של יועץ פרטי.
מה היתרונות ומה החסרונות?

אודה להתייחסות,
יגאל
תגובה
RE: ייעוץ פנסיוני מול יועץ פרטי או יועץ של הבנק?
אופיר שץ ¤
12.09.13 16:14
יגאל שלום רב,

יועץ פנסיוני בבנק ויועץ פנסיוני פרטי כדוגמתי, זהים ברישיון אך לרוב היועצים בבנקים בעלי ניסיון ווותק מצומצמים בתחום ביחס ליועצים פרטיים שחלקם הגיע לענף מנתיבים שונים בשוק הפנסיוני לדוגמא: חברות ביטוח, בתי השקעות וסוכניות ביטוח, אותם נתיבים המאפשרים לרוב להחשף למצבים רבים ולצבור נסיון רב יותר.

יועץ בבנק פועל לרוב לפי קוים ברורים שמתווה הבנק מה שמגביל את היועץ מלפעול מעבר לנדרש. יועץ פנסיוני בבנק לרוב ייתן את דעתו בכל הקשור למכשירים פנסיוניים ופיננסים כדוגמת קופת גמל, קרנות השתלמות ולעיתים גם קרנות פנסיה חדשות.

לרוב הייעוץ הנדרש נמצא במוצרי ביטוח מנהלים, קרנות פנסיה מהותיקות וגם החדשות., בכל הקשור לכיסויים ביטוחיים וכפילויות, מוצרי בריאות וכיסוי ביטוחי במקרה של אובדן כושר עבודה.

שלל המוצר שיועץ פנסיוני בבנק לא נוגע בו, משאיר אותך הלקוח עם ייעוץ חלקי מאוד ולא מקצועי וממצא.

היתרון שהוא גם חסרון הוא בכך שיועץ פנסיוני בבנק מקבל עמלות הפצה אחידה שאין פסול בזה אבל המאמץ והתמורה עבור השירות, דלים מאוד ולא ממצים.

מנגד, יועץ פנסיוני פרטי מגיע לרוב עם כלים רבים יותר, עם ניסיון רב יותר מהשטח ויודע להתמודד עם מצבים רבים יותר. קיימים רמות שנות של יועצים ואני מזמין אותך לקרוא את המאמר : המדריך לאיתור יועץ פנסיוני אולטימטיבי" בקישור למטה.

מה שחינם בסוף עולה יקר וזאת אני רואה מניסיון כאשר אני ניתקל במתן ייעוץ איכותי ומקצועי המביא את לקוחותיי לחסכון גדול ברוב המקרים.

הבנקים מודעים לעובדה כי ניסיונם לפעול בשטח הייעוץ הפנסיוני כשל אך עדיין ממשיכים לפעול בין אם במקצועיות או במסווה של ייעוץ פנסיוני המשתווה ליועצים הפרטיים.

לסיכום, מה שעולה יקר בסוף משתלם. בידכם נכסים פיננסיים בין הגדולים שיהיו לך בחיים ולכן, כאשר אני נתקל בלקוחות בסמוך לגיל הפרישה, רבים מהם מודים כי היו עושים הכל להציל כל שקל ש"התנדף" וחמק להם בין האצבעות לאורך השנים.

חתימה טובה,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה