דף הבית
צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!
שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
רוצה לחסוך עכשיו!
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו
ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
קרן פנסיה
ביטוח מנהלים
קופת גמל
קרן השתלמות
*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק
פורומים
פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי
פורום ייעוץ פרישה לפנסיה
לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤
חבר באתר
¤
מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
למה צריך גם וגם?
דני
03.09.13
13:47
התחלתי מקום עבודה חדש במקום שיש בו הסכם קיבוצי וזה כולל מהיום הראשון גם קופת גמל. אני לא מבין באמת מה ההבדל בין קרן פנסיה לבין קופת גמל? האם זה לא כפילות? האם צריך באמת את שתיהן? זה הרי יורד מהמשכורת שלי אז חשוב לי לוודא שהמשכורת לא סתם תרד בגלל מרכיבים שאפשר לוותר עליהם בתור שכיר. חוץ מזה- אני רואה בדף ההסבר המצורף שיש כמה וכמה מסלולים. מי מייעץ לי באיזה מסלול כדאי לבחור ומה ההבדל בעצם?
לינקים:
דף הסבר
תגובה
RE: למה צריך גם וגם?
אופיר שץ
¤
03.09.13
20:09
דני שלום,
קופות הגמל וקרנות הפנסיה אכן שונות באופיין. שתיהן כפופות לחוקי קופות הגמל ומתפקדות ככלי חסכון פיננסי ליום הפרישה.
קרן הפנסיה היא תוכנית המשלבת מרכיבים ביטוחיים במקרה של מות העמית וכן כיסוי לאובדן כושר עבודה.
כיסויים אלו אינם קיימים בקופת הגמל. קופת הגמל היא מוצר פיננסי אשר ניתן למשוך את הכספים בגיל הפרישה כסכום חד פעמי במידה וקיימת קצבה חודשית מינימלית של 4494.41 ש"ח מעודכן ל7/2013. במידה וקיימת ברשותך קצבה זו, תוכל למשוך כספים כחד פעמיים מקופת הגמל. במידה ולא, תאלץ להעביר כספים הצבורים בקופת הגמל לאפיק קצבתי כדוגמא קרן הפנסיה.
אין מן הנמנע לשלב את 2 המוצרים אך כל אלה תלויים במצבך המשפחתי, גובה השכר, מצב בריאותי ועוד.
המלצתי לבחון מקרוב את נתונייך האישיים ולאחר מכן אוכל להשיב הרחבה וזאת דרך פנייה ראשונית אלינו ללא עלות.
המשך יום טוב וחג שמח,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה