דף הבית
צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!
שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
רוצה לחסוך עכשיו!
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו
ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
קרן פנסיה
ביטוח מנהלים
קופת גמל
קרן השתלמות
*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק
פורומים
פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי
פורום ייעוץ פרישה לפנסיה
לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤
חבר באתר
¤
מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
בחירת סוכן ביטוח במקום העבודה שלי
Meni
13.08.13
18:17
במקום העבודה שלי קיים סוכן ביטוח מגוף גדול וידוע במשק ששייך אפילו לחברת ביטוח ידועה.
אנחנו בעבודה לא מרוצים בכלל מהשירות, מרגישים שרוב מטרותן של הפגישות ממקום של מכירה ולא באמת לתת מענה לתוכניות שלעיתים מורכבות ודורשות מאמץ מצד הסוכן.
שאלתנו של מספר עובדים כאן, האם אנחנו מחוייבים לעבוד מול הסוכן שהמעסיק הביא כי ברור לנו שהמעסיק מנהל קשר עם הסוכן ולא בהכרח לטובתנו?
אם כן נשמח לקבל הכוונה בנושא
תודה,
מני
תגובה
RE: בחירת סוכן ביטוח במקום העבודה שלי
אופיר שץ
¤
17.08.13
20:46
דואר אלקטרוני:
ofir@futurevalue.co.il
מני שלום,
נושא המכירה היה בלתי נפרד מהסוכן אך לאחרונה ניתן לראות כי קיימת מגמה שמועלת בפניי לא מעט.
סוכן במקום העבודה קודם כל חייב לתפקד כנותן שירות ורק לאחר מכן בכובע של משווק כי לשם כך נבחר ע"י מעסיקך.
לפי הדברים מפיך, אני מבין שההיפך הוא הנכון, קודם מכירה ואח"כ שירות אם קיים.
לשאלתך ואתחיל מהצד הפחות מלהיב, נכון לשנת 2013, אתה כעובד מחוייב לעבוד עם הסוכן שמעסיקך עובד מולו אך מצד שני היותר מעודד, ביום 22.5.2012 אישרה ועדת שרים לענייני חקיקה, את תיקון חוק הפיקוח על שירותים פיננסיים (ייעוץ, שיווק, ומערכת סליקה פנסיוניים), בדבר אי התניית מעסיק - ביצוע עסקה פנסיונית לעובדיו, על-ידי בעל רישיון מסוים.
למה הכוונה? הכוונה מי יתן את השירות לעובדים? איזה סוכן? והתשובה היא שמשרד האוצר ציין כי ייתן למעסיקים עד ל 1- ביולי 2014 זמן להערך לכך שלעובד תיהיה האפשרות לפעול מול הסוכן ביטוח שלו.
לנושא זה מספר חולשות וחוזקות.
אתה מוזמן לפנות אלינו ואנו נעניק לך ללא עלות הכוון איך עלייך לפנות לסוכן ומה לבקש.
שבוע טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה
RE: בחירת סוכן ביטוח במקום העבודה שלי
שרון ג
30.03.14
23:53
הי מני,
אם עדיין הנושא רלוונטי עבורך, ראיתי באתר מאמר שהועלה לאחרונה בנושא.
אני מצרף לך קישור בהודעה
קריאה מהנה
שרון
לינקים:
סוכן ביטוח בחירה חופשית לעובד
תגובה