צרו עימנו קשר לייעוץ עכשיו!

שם מלא
טלפון\סלולרי
אימייל
הערות
יש להזין שם מלא וטלפון ו\או אימייל
השירותים שלנו

ייעוץ קרנות פנסייה ותיקות
חוות דעת מקצועיות
ייעוץ בגיל הפרישה
ייעוץ לפרטיים ועצמאיים
ייעוץ לחברות
פיקוח ובקרה לפרטי/עסקי
השוואת תשואות (מעודכן לפברואר 2016)
‫*מקור: עיבודי אגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון‬
FutureValue איננה אחראית לנכונתם ו/או שלמותם של הנתונים.‬
כלל התשואות
חפשו אותנו בפייסבוק

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי

פורום ייעוץ פנסיוני פיננסי לשרותך פורום פנסיה בנושא עולם החסכון הפנסיוני פיננסי: השקעות, קרנות פנסיה, קופות גמל, ביטוחי מנהלים קרנות השתלמות, ביטוחי חיים (משכנתא, ריסק, מחלות קשות) ועוד... בואו לשאול את המומחים שלנו והם ישמחו לענות לכם בהקדם.
מקרא:
תמונות
לינקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
כיסוי אובדן כושר עבודה
אורן דור
24.07.13 15:43
הי,

אני מבוטח ב-2 תוכניות ביטוח מנהלים בחברות שונות.
בכל אחת מהן אני מבוטח על השכר שהמעסיק מפריש כסף לאותה תוכנית.
בנוסף אני מבוטח על פיצוי חודשי של 4000 ש"ח בביטוח פרטי לאובדן כושר עבודה.

האם במקרה של אובדן כושר אקבל את הפיצוי מכל 3 החברות?
אשמח לעצה בנושא.

אורן
תגובה
RE: כיסוי אובדן כושר עבודה
28.07.13 00:02
אורן שלום,

לגבי החלק הראשון, אתה מבוטח בכיסוי אובדן כושר עבודה ב-2 תוכניות מנהלים ע"פ רבדי השכר בכל תוכנית בנפרד. במידה ותאבד את כושר היכולת לעבוד, תקבל פיצוי בגובה 75% מהשכר ב-2 הפוליסות מנהלים יחד.

לגבי הרובד הנוסף, פיצוי של 4000 ש"ח, תוכל לזכות בו במידה ותוכיח כי שכרך הממוצע בשנה החרונה היה 5,333 ש"ח בנוסף לשכר בביטוחי המנהלים. במידה ולא, בקרות מקרה ביטוחי, חברת ביטוח לא תשלם פיצוי נוסף מעבר.
מה שכן, במידה וקיימים רבדי שכר שלא מבוטחים כדוגמא שעות נוספות או כל רכיב מעל לשכר המוגדר לתנאים סוציאליים, תוכל להשאיר כיסוי ביטוחי בהתאם.

בנוסף, במידה ואתה צופה עלייה בשכרך וקיים חשש למצב בריאותי לא תקין אשר יחייב אותך בהצהרה על מצבך הבריאותי, הייתי שוקל להשאיר כיסוי ביטוחי בהתאם.

להתייעצות ראשונית בנושא ללא עלות, אתה מוזמן לפנות אלינו.

שבוע טוב,
אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה
אורן דור
28.07.13 08:49
אופיר, תודה על תשובתך.

אני עתיד לקבל העלאת שכר של כ 4000 ש"ח ב3 חודשים הקרובים.
לגבי מצב בריאותי, אני עם פריצת דיסק מזה חצי שנה.

לדעתך עדיף להשאיר את הכיסוי הביטוחי הפרטי לאובדן כושר עבודה על אף שלא אקבל פיצוי מחברת הביטוח?

שוב תודה,
אורן
תגובה
אופיר שץ ¤
10.10.13 15:04
בהחלט.

נכון יותר להשאיר ולשלם את 3 החודשים הבאים מאשר הבעיתיות בהצטרפות לביטוח מסוג זה בעתיד.
כפי שציינת, אתה עתיד להגדיל את שכרך בתקופה הקרובה ולכן כיסוי ביטוחי זה ישרת את רובד השכר הנ"ל.

אופיר
אופיר שץ - יועץ פנסיוני מורשה ע"י משרד האוצר בתחום הפנסיה והפיננסים, פרישה וחסכון קצר/ארוך טווח
ofir@futurevalue.co.il
972-50-222-8000+
תגובה